Tuote on myyty käyttäjälle jraiskio hintaan 100,05 €

Kuvaus

Myydään Playstation 4 Slim 500gb konsooli. Eli pienemällä muistilla varustettu pienempi ja näppärämpi slim malli.

Huomioikaa konsoolin päällä oleva naarmu / tahra. Kevyellä pyyhkimisellä ei lähtenyt että epäilen sen olevan jonkin sortin naarmu.

Tämä konsooli on ostettu noin 4 vuotta sitten
Malli on chu-2016a

Konsoolia ei ole modattu, purettu eikä asennettu mitään sinne kuulumatonta. Elikkä konsoolista on pidetty hyvä huoli ja mukaan tulee kaikki mitä alunperinkin aina alkuperäis pakkausta / laatikkoa myöden. Mukana siis kaikki piuhat mitä alunperinkin virtajohto, hdmi, playstation omat nappikuulokkeet (käyttämättömät) ja tietysti ohjain latausjohdolla sekä itse konsooli.

Konsooli on mahdollista noutaa mutta myös toimitus postitse on mahdollista kun ostaja maksaa toimituskulut. Toimituskulut löytyvät kohteen tiedoista alempaa.

Maksu tulee suorittaa postikuluineen etukäteen tililleni jonka jälkeen paketti postitetaan smartpost automaatin välityksellä. Lähetyksen kulkua voi seurata realiajassa seurantakoodilla joka toimitetaan sähköpostiin maksun jälkeen.

Lähtöhinta on 0€ ja huudot tapahtuvat 0,05€ korotuksilla jos ei huutaja erikseen isompaa korotusta tee. Tämän konsoolin lähtöhinta on sen verran alhainen että kannattaa tarttua tarjoukseen ja huutaa. Tämä myydään ainoastaan pakettina ja sille kuka on korkeimman tarjouksen jättänyt kohteen sulkeuduttua.

Laitan naarmusta huolimatta kohteen kunnoksi hyvän koska konsooli pelittää ja on pelittänyt erinomaisesti tähän asti, mukaan tulee vielä alkuperäis pakkaus vaikka 4 vuotta vanha laite. Ohjaimen L3 & R3 napit/tatit eivät ole tuhon omia kuten jossain paketeissa näkee että pelattu ihan tuskassa kun nappien päälliset hajonneet. Ainoat miinukset mitä keksin on alkuperäis pakkauksessa muutamia halkeamia tuossa pahvilaatikossa ja konsoolissa päällä se naarmu. Tietysti täytyy huomioida että tämän ikäinen laite on jo vanha ei upouusi.

Onnea huutokauppaan!

Lisätty 13.10.2020 12:03

Playstation 4 laatikon sisällä oleva toinen laatikko sekä ohjekirjat

Lisätty 13.10.2020 12:07

Tässä kuvassa on Playstation 4 laatikon sisällä olevan laatikko jossa varsinainen konsooli ja ohjekirjat kuuluvat toki myös kauppaan. Ne unohdin mainita aiemmin

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
100,05 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.10.2020 18:29
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 5 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
12.10. klo 22:22

onko mukana laatikon insertit? styroksit/ pahvit

13.10. klo 12:29

Mukana tulee kuvassa 5 olevan laatikon lisäksi sen sisällä oleva erillinen laatikko joka on konsoolia varten ja pitää sisällä myös konsoolin pahviset tuet ja peitteen. Näin ollen kuljetus onnistuu kivasti. Ei siis sisällä mitään styrokseja.

11.10. klo 11:18

Haluan ostaa tämän tuotteen, mutta minulla ei ole suomalaista pankkitiliä, joten en voi todentaa huuto.net-tiliäni. Voitteko poistaa todennusvaatimuksen?

11.10. klo 11:20

Valitettavasti kohteen muokkaaminen on myöhäistä nyt koska kohde sai ensimmäisen huutajan jo.