Tuote on myyty käyttäjälle Luukkonenn123 hintaan 12,90 €

Kuvaus

Kuvaus.-LEVYISSÄ ON AIKA REILUSTI JÄLKEÄ MUTTA KUN HARVINAISET MYYDÄÄN HINNASSA NÄKYY TOIMIVAT LOISTAVASTI

Pocahontas matkustaa kansansa rauhanlähettiläänä Englantiin seuranaan diplomaatti John Rolfe ja intiaanihenkivartija Uti. Prinsessalle tärkeät kaverukset Percy-mopsi, Flit-kolibri ja Meeko-pesukarhu livahtavat laivaan, jonka määränpää on Lontoo. Matkan tarkoituksena on solmia diplomaattisuhteet hoviin.

Perillä Pocahontas kokee suurkaupungin vilskeen ja joutuu opettelemaan hienostonaisen tavoille ennen kuin hän voi edustaa kansaansa kuninkaan tanssiaisissa. Kuvernööri Ratcliffen katalan juonen seurauksena Pocahontas ja Uti ovat joutuneet vankilaan. Pocahontasin ja John Rolfen tuore suhde joutuu koetukselle, kun kadonneeksi luultu John Smith ilmestyy kuvioihin ja yhdessä John Rolfen kanssa pelastaa Pocahontasin vankilasta.

Ihana musiikin täyttämä elokuva pienestä mereneito Arielista saa nyt jatkoa. Tällä kertaa pääosassa on Arielin ja Prinssi Erikin tytär Melody. Tarina alkaa heidän kauniissa kotilinnassaan, jossa he elävät turvassa linnan ulkopuolisessa meressä asuvalta pahalta Morganalta. Morgana haluaa päästä käsiksi Melodyyn saadakseen seitsemän meren herruuden taas ittselleen. Kukaan ei ole kertonut Melodylle miten hänen menneisyytensä liittyy aaltojen alaiseen maailmaan, joten hän ei osaa pelätä aaloissa vaanivaa vaaraa. Pikemminkin hän tuntee selittämätöntä kaipuuta mereen, ja eräänä päivänä kiusaus käy ylivoimaiseksi. Rapu Sebastianin tarmokkasta estely-yrityksistä huolimatta hän pääsee kuin pääseekin tutustumaan elämään pinnan alla. Siellä Melody tapaa monta uutta ystävää ja viihtyy heidän joukossaan kuin kala vedessä elämä meressä on juuri niin ihanaa kuin hän on aina kuvitellutkin. Mutta sitten hän tapaa Morganin ja ymmärtää, miksi olisi kannattanut uskoa Sebastianin varoituksia...

Extra: 
- Lue tarina 
- Visailu

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

  • 1 Kpl. Normaalikokoisen dvd tai cd tai Blu-Ray tai PS- pelin/leffan toimitusmaksu on 3.00 € / Kpl.
  • 2 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee yksillä postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • 3 - 4 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee 5.00 €:n postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • Boxit erillishinnoiteltuja. Suuremmat määrät pakettitoimituksina alk. 5,90 €.

Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erityistä manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu) 

!! En vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista !!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 5.9.2019 10:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.