Kuvaus

Kuvaus

Poirot - Kausi 6 - 2 DVD

TV-sarja pääosissa David Suchet ja Hugh Fraser.

Agatha Christien tunnettu belgialaisetsivä Hercule Poirot (David Suchet) ratkoo taas epäselviä mysteerejä yhdessä aisaparinsa kapteeni Hastingsin (Hugh Fraser) kanssa. Lyömättömän parivaljakon tie kulkee Brittein saarilta aina Välimerelle saakka, kun he ponnistelevat rikosten ja murhien parissa.

LÄNNEN TÄHDEN SEIKKAILU (The Adventure of the Western Star) 
Poirotin maanmies, kuuluisa näyttelijätär Marie Marvelle, näyttää Poirotille kirjeen, jossa häntä vaaditaan palauttamaan loistava ?Lännen tähti? -niminen timantti. Poirotin vastalauseista huolimatta Marie on päättänyt pitää timantin voidakseen käyttää sitä Yardley Chasessa järjestettävillä juhlilla. Lady Yardley omistaa vastaavanlaisen timantin ?Idän tähden?, eikä Marie halua jäädä hänen varjoonsa. Mutta ennen juhlien alkua molemmat timantit varastetaan...

ESPANJALAISEN ARKUN MYSTEERI (The Mystery of the Spanish Chest) 
Oopperavierailulla Poirot tapaa Lady Chattertonin, joka väittää ystävänsä Marguerite Claytonin olevan hengenvaarassa. Tämä tuntee olonsa uhatuksi mustasukkaisen miehensä takia. Edward Clayton epäilee suhdetta vaimonsa ja komean majuri Richin välillä. Majuri Richin järjestämillä juhlilla tehdään kammottava löytö - Edward Claytonin ruumis löydetään suuresta koristeellisesta arkusta. Onko majuri syyllinen? Vain Poirot voi paljastaa totuuden.

MARSDEN MANORIN TRAGEDIA (The Tragedy at Marsden Manor) 
Jonathan Maltravers viettää aikaansa kesäasunnollaan. Hän on toipumassa leikkauksesta apunaan vaimonsa Susan, joka on häntä huomattavasti nuorempi. Kun eräs palvelijoista löytää Jonathanin kuolleena tammen alta, Susan on varma, että puussa asuva kummitus on syyllinen. Poirot ja Hastings asuvat lähistöllä sijaisevassa hotellissa, työskennellen erään toisen tapauksen parissa. Heidät kutsutaan Marsden Manoriin ja Poirot tekee nopeasti johtopäätöksen - Maltraversin kuolema ei ollut luonnollinen eikä yliluonnollinen!

VAARALLINEN TALO (The Peril at End House) 
Poirot ja Hastings ovat lomamatkalla Cornwallissa, kun he kohtaavat kauniin Nick Buckleyn. Hän on lyhyen ajan sisällä ollut kolmessa huolestuttavassa onnettomuudessa. Poirot, utelias kun on, kyselee Nickin ystäviltä onnettomuuksista. He ovat haluttomia uskomaan hänen kertomuksiaan murhayrityksistä varsinkaan kun hänen kuolemastaan ei koituisi merkittävää taloudellista voittoa, lukuunottamatta End Housea...

VOITONJUHLIEN TAPAUS (The Affair at the Victory Ball) 
Radiotähti Coco Courtney löydetään kokaiinin yliannostukseen kuolleena naamiaisten jälkeen, joissa myös Poirot oli osallisena. Naamiaisissa Poirot huomasi Cocon riitelevän Viscount Cronshawn kanssa, joka myöhemmin löydetään kuolleena ruokasalista veitsi sydämessään. Poirotin ja komisario Jappin tutkimukset keskittyvät Cronshawn naamiasasusta kadonneeseen palaan.

Kesto: 5 h 6 min

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti

R2

K11

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan!

  • 1 Kpl. Normaalikokoisen dvd tai cd tai Blu-Ray tai PS- pelin/leffan toimitusmaksu on 3.00 € / Kpl.
  • 2 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee yksillä postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • 3 - 4 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee 5.00 €:n postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • Boxit erillishinnoiteltuja. Suuremmat määrät pakettitoimituksina alk. 5,90 €.

Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erityistä manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu) 

!! En vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista !!

******************************************************************************************************************************************

Alla linkit kategorioittain muihin myynnissä oleviin DVD- elokuviini

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 5 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,90 € Sulkeutuu 59 vrk 5 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.