Kuvaus

 

Suomalainen juusto

Tuttujen pitkään kypsytettyjen emmentalien lisäksi suomalaisissa juustoloissa valmistuu esimerkiksi monenlaisia kutunjuustoja, valkohomejuustoa ja sinihomejuustoa. Valion juustot tuntee jokainen suomalainen, ja myös keskikokoinen Juustoportti alkaa olla varsin tunnettu. Näiden lisäksi maassamme toimii lukuisia pienjuustoloita. Osa niistä on hyvinkin paikallisia, sillä niiden tuotteet eivät välttämättä kestä kuljetusta ja säilytystä. Tähän kirjaan on pienjuustoloista valittu sellaiset, joiden tuotteet leviävät omaa paikkakuntaa laajemmalle. Niitä saa ostaa hyvin varustetuista ruokakaupoista ja kauppahalleista.

Kirjassa esitellään 17 juustolaa ja niiden tuotteet. Jokaisen juustolan yhteydessä annetaan myös ruokaohjeita, joihin on käytetty kyseisen talon tuotteita. Lisäksi käsitellään suomalaista kotijuustoperinnettä ja eri maakuntien kotijuustoja, joista myös annetaan ruokaohjeita. Viinin ja juuston yhdistämisestä on oma lukunsa. Lopuksi kirjassa on vielä tiivis katsaus suomalaisen meijerijuuston historiaan.

Riitta Pojanluoman teos kertoo suomalaisista juustoloista juustotyypeistä yes. Juustojen esittely keskittyy herkkujuustoihin. Ruoka-ohjeita lähes on 100th Tunnettu gastronomic Jaakko Rahola kertoo myös yes juustojen viinin yhdistämisestä.


ISBN: 978-951-31-4345-9
Luokka: 68.2
Koko: 210 x 210 mm
Sivuja: 152
Sidonta: Sidottu Cans , kuvakannet
tekijä: Laura Lyytinen
Ilmestyy: 26/09/2008 
UUSI JA ISKEMÄTÖN

 Omiste 

Kuvassa huudettava tuote.
Klikkaa kuvaa

Emme tupakoi tai omista lemmikkejä.
Huomioi huutaessa toimituskulut ei välttämättä vastaa postituskuluja.
Ei lisää maksettavaa.


 

 

 

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 95 vrk 22 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 95 vrk 22 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.