Kuvaus

Huutokuva.net

LEENA MÄKELÄ

POJAT - Kotiäidin sotaromaani

ELLAK 2008 omakustanne

Nidottu, pehmeäkantinen kirja. Sivut siistit, vain esilehden yläreunasta nipsaistu pieni palanen. Kansissa lievää käsittelyn jälkeä, takakannen takana pieni kynämerkintä. Postikulut 3,50 € ostajalle.

 

3-vuotias lapsi... Aivohermostatuksessa ei inspektoiden poikkeavaa. Lapsi ei ko-operoi ikätasoisesti, riehaantuu herkästi... Puheen tuotossa erikoisia piirteitä, intonaatio poikkeava, artikulaatio fluktuoi.

Kun lähes kolmevuotias Veikko puhuu vielä höpökieltä ja pistää perheen arkirutiinit aivan päälaelleen omituisella käyttäytymisellään, on vanhempien jaksaminen kovilla. Äiti tietää, ettei kaikki ole kunnossa. Perheen maailma mullistuu, kun nuorempi poika Severikin osoittautuu poikkeavaksi lapseksi. Alkaa tutkimusten, diagnoosien ja koulutusvaihtoehtojen päättymättömältä tuntuva taistelu.

Leena Mäkelän kirjoittama Kotiäidin Sotaromaani on kirja autismista ja dysfasiasta, erilaisuudesta ja tiikeriäidin urheudesta. Ennen kaikkea se on varhaiseen kuntoutukseen kannustava ja toivoa luova selviytymistarina.

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,50 €
tai
Sulkeutuu 67 vrk 5 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

12,50 € Sulkeutuu 67 vrk 5 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.