Tuote on myyty käyttäjälle eviljaharju hintaan 245,07 €

Kuvaus

Pokemon korttikokoelma täynnä kaikenlaista, noin 2800+ kpl kortteja. Kortteja löytyy 1999 - 2020 seteistä. Pinoista löytyy hyviä määriä kortteja 1999-2010 ajoilta.
Kortteja löytyy noin jokaiselta vuodelta 1999 lähtien.

Tässä esim hyvä tilaisuus saada joitain aukkoja täytettyä kokoelmastasi, saada rakennettua pelipakkoja tai jopa ihan Pokemon-korttikeräilyn starttisetti.

Pinoissa on rare kortteja, uncommon ja common kortteja. Suurin osa on Uncommon ja Common kortteja mutta Rare kortteja löytyy myös hyvin. Tupplakappaleita Common ja Uncommon korteista löytyy pinoista, jopa rare korteistakin voi löytyä muutama tuppla.

Ei sisällä Energy kortteja! Ainut (erikois) Fighting Energykortti näkyy kuvissa.

Kiinnostavimmat kortit (minun mielestä) näkyvät kuvissa tarkennettuna. Kuvissa kortit kuten GX, EX, Full Art, Secret Rare ja Holo kortteja.

Kaikki Holot ja erikoiskortit ovat korttisuojissa! Kunto on uudenveroisessa kunnossa. Kortit laitettu suoraan korttisuojaan / kansioon kun noukittu pakasta pois. Vanhemmat rare / erikoiskortit kuvissa ovat iäkseen suht hienossa kunnossa mutta joissakin kappaleissa esintyy kulmakulumaa.

Mukana on myös 4kpl avaamatonta 20 year anniversary 2016 Pokemon Generations setin boosterpakkaa ja avaamaton Pokemon Detective Pikachu Special Case File.

Setin sisältö:
- 2800+ kpl Pokemon kortteja
- 3 kpl Pokemon metallirasiaa
- Pokemon metallisalkku, salkun sisällä alkuperäisesti mukaan tulleet tavarat kuten pinsetti, kolikko jne
- 4 avaamatonta Pokemon Generations setin booster pakkoja
- Avaamaton Detective Pikachu Special Case File (sisältää: korttikansion, 2 Detective Pikachu boosteria, 1kpl Burning Shadows booster, kolikko ja Promokortti)

Huom! Myyn vain pakettina, en myy erikseen!

Nouto tai toimitus.
Toimituskulut: 9.90


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokemon , TCG , Pokemonkortti , Pokemonkortit , Kortti , Kortit , trading card game , Pikachu , Charizard , Nintendo , Pokemonpaketti , Pokemonsetti , Hidden Fates , Rebel Clash , Sword & Shield , Sun & Moon , korttisetti , Base set , Generations

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
245,07 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.10.2020 22:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.