Tuote on myyty käyttäjälle Das_mNef hintaan 170,50 €

Kuvaus

Todella hyvässä kunnoss oleva Pokemon peli jota voi pelata Nintendon Gameboy Advance SP käsikonsolilla.

Leafgreenissä ja Fireredissä on pokedexissä on mahdollista saada 386 pokemonia. Kanto (Native Pokedex) gen 1 pokemonit 151 ja Nationaalisessa pokedexissä gen 2 (Hoen) ja gen 3 (Johto) pokemonit. (Lähde https://pokemondb.net/pokebase/91867/how-many-pokemon-are-in-pokemon-firered)

Viimeisessä kuvassa on pelikuvaa pelistä ja pelin toimivuudesta.(Gameboy Advance SP käsikonsoli ei sisälly huutokauppaan.)

Mukana tulee alkuperäinen pelin säilytyslaattikko. Laatikko ei ole uudenveroinen ja on havaittavissa kulumaa. Hieno kiiltopintaja ja kuva Venusauruksesta  on laatikossa. 

Mukana kouluttajan ohjekirjanen (trainer's guide) ja 122 niitä ainakin on! Siis sivuja kirjassa. Kielet ovat suomi ja ruotti. Kunto kirjalla on hyvä sivuja ei puutu, mutta kannet ovat ajan kanssa hieman kuluneet.

Mukana tulee Gameboyn langaton adapteri (wireless adapter), jolla voi tehdä tiedon siirtoa muiden pokemon LeafGreen ja Firered versioiden kanssa. Pelaajana pystyt käydä vaihtokauppaa, union room-huoneessa pystyy tervehtimään/chattäämään, taistella muiden pelajien pokemonien kanssa ja pelaamaan minipelejä kun käyttää tuota wireless adapter-sovitinta.

Pelikasetin sarjanumero on Model no. AGB-002 

 

 

 

GB NINTENDO ADVANCED SP PELI POCKET MONSTERS game boy käsi konsoli leaf green gotta catch them all version versio 

Lisätty 7.6.2021 22:31

Olen nähnyt tai napannut suuren osan gen 1 pokemoneista ja jokusen uudemmista pokemon sukupolvista: Larvitar,  Magby, Cleffa, Wobbufffet, Sneasel, Togepi, Phanpy, Marill, Hoppip ja monta muuta. Pokedexissäni lukee 143 Kannosta ja 190 nationaalia. Tässä napata myös Deoxin. (Deox)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
170,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.6.2021 21:03
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.