Kuvaus

POKÈMON ADVANCED BATTLE 1  JA 9

POKÈMON ADVANCED BATTLE 1--

VIISAS CLAMPEAL-

SPOINK PUDOTTAA VAHINGOSSA HELMENSÄ MEREEN. APUUN TULEE CLAMBERL. SE ON POKÈMON JONKA KUOEN ALLA KASVAA UUSIA HELMIÄ JA SIKSI SE KIINNOSTAA MYÖS RAKETTIRYHMÄÄ, JOKA HALUAISI YHDEN HELMEN POMONSA KRUUNUUN.

USKOMATON MUODONMUUTOS-

YSTÄVÄMME POIKKEAVAT KAHDELLA SAARELLA JOISSA TAVATAAN GOREBYSS JA HUNTAIL POKÈMON - TYYPIT. MITEN NE KEHITTYVÄT JA KUMPI ON PAREMPI TÄSTÄ KÄYDÄÄN JATKUVAA KIISTAA JONKA ASH JOUTUU SELVITTÄMÄÄN .

RELICANTHIN AARRE-

MERISEIKKAILIJA ADAM KERTOO TARINAN NEPTUNUS-LAIVAN HAAKSIRIKOSTA JA SEN KADONNEISTA AARTEISTA. OSAAKO VEDESSÄ ELÄVÄ POKÈMON RELICANTH JOHDATTAA ASHIN JA KUMPPANIT AARTEEN LUO?

KUNNON KAVERIT-

LAUTTAMATKA VIE SANKARIMME SAARELLE JOSSA POKÈMON KOULUTTAJAT HARJOITTELEVAT JATKUVASTI LIHASVOIMANSA KASVATTAMISEKSI. RAKETTIRYHMÄKIN JOUTUU OSALLISTUMAAN LOPUTTOMIIN JUOKSUHARJOITUKSIIN!

VALMISTUSVUOSI 2004

KESTO 1H 35MIN PUHUMME SUOMEA

POKÈMON ADVANCED BATTLE 9--

BELDOM PELASTAA-

ASH JA HÄNEN UUSI KILPAKUMPPANINSA ILMOTTAUTUU MESTEUUSOTTELUUN. ENSIMMÄISEKSI NÄHDÄÄN KISSAMAISEN SÄHÄKKÄ OTTELU JOSSA VASTUSTAJINA OVAT SAAPASJALKALAINEN MEOWTO JA KUULUISA PERSIAN.

JÄRKYTYKSIÄ JA SITOUMUKSIA-

KOLMANNELLA KARSINTAKIERROKSELLA ASH SAA VASTUSTAJAKSEEN MAINEIKKAAN JA VOITONVARMAN TYTÖN, JONKA YMPÄRILLÄ PYÖRII LAUMA IHAILIJOITA. PIAN ASH ON ALTAVASTAAJAN ASEMASSA JA HÄNEN TAIPALEENSA MESTARUUSTAISTOSSA UHKAA PÄÄTTYÄ ALTA AIKA YKSIKÖN. 

PÄÄSYISTÄ RIKKAUKSIIN-

JÄNNITYS KASVAA JA KUKIN KOULUTTAJA JOUTUU KARSINTAOTTELUIHIN JOISSA JOKAISEN ON KÄYTETTÄVÄ KUUTTA, TAITAVASTI VALITTUA POKÈMON -TYYPPIÄ. JATKOON PÄÄSEE VAIN SE, JOKA ONNISTUU VOITTAMAAN KOLME OTTELUA PERÄJÄLKEEN.

RIITAISA RATKAISU-

KIIHKEÄ KAMPPAILU JATKUU JA VASTUSTAJAN STRAGIA NÄYTTÄÄ YLIVOIMAISELTA. KUN SUORAVIIVAINEN PELITYYLI EI TUOTA TULOSTA, ASH PÄÄTTÄÄ VAIHTAA TAKTIIKKAANSA JA LUOTTAA ENEMMÄN OMAAN VAISTOONSA. SAADAANKO OTTELUUN RATKAISU?

VALMISTUSVUOSI 2004

KESTO 1H 36MIN PUHUMME SUOMEA

YHTEISKESTO 3H 11MIN

PAHVIKOTELOSSSA EI MUOVEISSA

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 74 vrk 5 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 74 vrk 5 h 43 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.