Kuvaus

Polar M430 sykemittari

Polar M430 on juoksijoille suunniteltu rannesykemittari. Urheilukello mittaa sykkeen tarkasti ranteesta ilman epämukavia sykevöitä. Kellosta löytyy Polarin oma optinen sykemoduuli, jossa käytettään kuutta optista lediä ja alan johtavia sykealgoritmeja. Juoksukello on myös täysin vedenkestävä. Sykekellosta saat henkilökohtaisen valmentajan yhdistämällä kellon Polar Flow juoksuohjelmaan. Juoksuohjelma ottaa huomioon harjoitushistoriasi, aktiivisuustasosi sekä valitsemasi juoksutavoitteen. Näiden tietojen avulla ohjelma rakentaa sinulle henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Polar sykekello antaa harjoitusohjelman aikana henkilökohtaista palautetta ja vinkkejä tavoitteesi saavuttamiseksi. Kellossa on sisäänrakennettu gps, joka antaa sinulle tarkkaa tietoa kuljetusta matkasta ja nopeudesta. Se myös tallentaa juoksureittisi kartalle, joita voi tutkia Polar flow palvelussa.

Polar Flow palvelun avulla voit seurata M430 -sykekellon harjoitustietoja laajasti. Palvelussa näet harjoituskuormituksen ja sen vaikutukset kehoon. Pystyt helposti vertailemaan eri harjoitusten kuormitustasoa ja löytämään omat rajat. Palautumisen tilan avulla saat tarkkaa tietoa palautumisesta ennen seuraavaa treeni. Flow palvelussa voit luoda oman harjoituspäiväkirja, jossa näet aikaisempia harjoituksia ja tulevia harjoitussuunnitelmia.

Polar-kuntotestin avulla seuraat kuntosi kehitystä helposti. Aerobisen kunnon mittaamiseen menee vain viisi minuuttia levossa. Polar Sleep Plus ominaisuuden avulla näet nukkumiseen käyttämäsi ajan ja sen laadun. Rannelaite mittaa ranteen liikkeiden ja kiihtyvyysanturin avulla nopeutta, kuljettua matkaa ja askeltiheyttä. Voit lukita kellon tietylle sykealueelle ja näin pystyt helposti pysymään harjoituksen ajan sillä alueella. Intervalliajastimen avulla pystyt säätämään harjoitustehoa. Kellossa on myös automaattinen pysäytys/käynnistys toiminto, jossa harjoitustietokone aloittaa ja pysäyttää harjoituksen tallentamisen automaattisesti, kun lähdet liikkeelle tai pysähdyt. Rannejuoksukellossa on myös arvioitu saapumisaika ominaisuus. Kello määrittää saapumisajan nykyisen nopeutesi ja ennalta määritetyn matkatavoitteen perusteella. Voit seurata laitteen avulla omia ennätyksiäsi kalorinkulutuksesta, nopeudesta tai matkan pituudesta. Jos rikot ennätyksen kello ilmoittaa siitä harjoituksen jälkeen. Urheilukellossa on A-gps ominaisuus, jonka ansioista signaali löytyy muutamassa sekunnissa hankalissakin olosuhteissa. GPS:n virransäästötilojen avulla voit säästää akkua pitkien harjoitusten aikana.

Myös pyöräily-, uinti-, muu ulkoliikunta-, muu sisäliikuntaseuranta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 68 vrk 12 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

55 € Sulkeutuu 68 vrk 12 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.