Kuvaus

Ranskalaiset, Klipola-merkkiset, polarisoidut / polaroidut / polarisoivat aurinkolasiklipsit omien lasien päälle. Tarkoitettu 2000-luvun alkuvuosien mallisiin, pienilinssisiin silmälaseihin. Optikkoliikkeen konkurssipesästä peräisin, jonka vuoksi hinta melko mukavasti alle alkuperäisen 45 euron kappalehinnan.

Leveyden säätö tehdään vain kertaalleen lasien mittaa vastaavaksi. Säätö käy helposti: ruuvi auki + säätö + ruuvin kiristys, jonka jälkeen sivuleikkureilla voi halutessaan lyhentää väliaisasta ylimääräiset pois. Jatkossa kiinnitys ja irrotus käy parissa sekunnissa linssejä yhdistävää taipuisaa väliaisaa hieman taivuttamalla.

Tämän myyntikohteen pareja on kertaalleen kokeiltu laseihin, joten viimeisen kuvan mukaisesti ruuvia on kertaalleen avattu ja kiristetty. Lisäksi kaikkien pusseissa ei ole tuota pahvilappusta mukana. Muuten parit ovat yhä priimoja, UV400-mainostarra yhä linssissä jne. 

VERTAATHAN SILMÄLASIESI LINSSEIHIN ENNEN TILAAMISTA:

Linssin leveys : 51 mm
Linssin korkeus : 27 mm
Linssien väli : portaattomasti säädettävä

Ollakseen sopivat, linssiesi tulisi olla leveydeltään ja korkeudeltaan noin 2-3 millin tarkkuudella näiden kokoluokkaa ja silmälasien kehyksen ja/tai linssin paksuuden enintään noin 5 mm.

Postitus 3,50 eur. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Palautusoikeus 14 vrk jos esim. istuvuus laseihisi ei ole toivottu. (Myyntikunnossa. Palauttaja maksaa palautuspostikulut.) Mittailethan linssien koon kuitenkin huolellisesti ennen tilaamista, jotta turhilta palautuksilta vältyttäisiin. Kiitos.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 17 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.