Kuvaus

Po.P käännettävä ohut kevyttoppatakki, jota voi käyttää välikautena, kuoritakin alla tai pakkasilla lisälämpökerroksena. Toinen puoli yksivärinen viininpunainen, toinen puoli kuviollinen, kirkas limenvihreä vetoketju ja kanttaukset, heijastinnauhaa helmassa, niskan takana ja vetimessä.

Kokomerkintää ei itse vaatteessa ole, koska molemmat puolet käytössä, muistelen koon olleen 110 - 116. Katsothan mitat: niska-helma 49 cm (pyöristetty helma takaa, edestä 4 cm lyhyempi), kai-kai 39 cm, kai-hiha 39 cm. 

Yhden lapsen käyttämä, ehjä ja mielestäni yleisilmeeltään ok, nimikoimaton, resoreissa on nyppyä, muutamat tikkiompeleet ratkenneet. Molemmissa hihoissa on tahroja, toisesta hihasta kuva tahroineen. On myös heikosti erottuva tahra tuolla kuvion seassa, mutta kuvaan sitä ei oikein saa näkymään. Ei ole tarkoitus huijata tai minimoida tahrojen määrää, mutta tuosta runsaan kuvion seasta en saa yleissilmäyksellä enempää tahroja pomppaamaan silmään. Pistän kunnoksi tyydyttävä, ettei nyt vain tulisi pahempaa pettymystä kenellekään, vaikka siellä nyt sitten jossain kuvion seassa olisi vielä tässä luettelematon tahra.   

Postitus:Huutopaketti 5,95 e. Ärräpussipaketti 5,80 e    

 

  


 

 


 


hakusanat: toppa, toppatakki, toppis, kevyttoppatakki, fleece, fleese, fleesehuppari, fleesetakki, fleecetakki, windfleese, poppyn, popin, pop, P o. NN


 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 6 vrk 6 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 6 vrk 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.