Kuvaus

Säästöpossu kuvaa Ranskan poliisia ja koska virkamerkki puuttuu, voisi hän olla myös vaikka tullimies. Materiaali lienee lasikuitua tms, kovaa ainetta ja korkeus on 20cm, paino 357 g.  Hauska ja muistutti minua aina siitä, että Ranska on se, joka EU:ssa määrää ja kaikki Bryssel ja Strassburg ovat alueella, missä puhutaan ranskaa.  

DE19MI901 Säästöpossu RANSKA POLIISI ja jos hyvin käy, on poliisien varustus ranskalaista, vaikka Saksassa on poliisilla ja tullilla pistooli Sig Sauer P226 käytössä, ja paljon on myös Itävallan Glock 17 pistoolia, niihin vain luotetaan, kun on kyse vaativista tehtävistä.  Pohjassa on vain tulppa, lukkoa eivät poliisit edes tarvitse. Käytetty ! On noin vuodelta 1960-1965.

Onhan EU:ssa monia asetehtaita ja pistooli valmistajia, joidenkin tavaraa on toki Saksassa käytössä. Tzekki myös.

Vaativaan ammatti käyttöön ei oikein mielellään oteta mitään EU:n ulkopuolelta olevaa vempelettä, vaikka se voisi olla liki yhtä hyvä, esim. Beretta. Sitten on tietysti oma lukunsa vielä Venäjän, Kiinan ja USA:an asetehtaat, taitaapa vielä Lähi-Idässä olla jokunen ...niihin ei täälläpäin  nähdä tarvetta. Eurooppa ensinmäisenä !

Kokosuhdetta antaa Belgialainen tulitikku rasia. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8,80 €
Sulkeutuu 63 vrk 16 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,80 € Sulkeutuu 63 vrk 16 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.