Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Reinikaisen parempi lakki ennen vuotta 1983, jolloin miehistön / alipäällystön leijona vaihdettiin punaiseksi ja musta lakkinauha punokseen. Lakkimalli on edelleen m/23, nykyisin käytössä nimikkeellä juhlalakki. Käyttämätön museokappale, koko 58. Päällystön lakiksi voi halutessaan modata lakkimerkin ja nauhan vaihtamalla.

Reinikaisen poliiskoulun aikainen kenttäpusakka m/68 nuoremman konstaapelin arvossa m/83 sinisillä kaulusmerkeillä. Ylennyksiä saa lisäämällä kaluunoita epoletteihin. Käyttämätön museokappale, koko 48B, kaikki napit tallella, siniset kaulusmerkit ja miekkakilpi toisessa hihassa, kuten tässä mallissa kuuluukin. M/68 oli ensimmäinen nuttu, jossa hihaleijona otettiin käyttöön.

Samaan rahaan aikakauden työkalu, eli Paran pidempi (43cm) kumipatukka, nuoriso-ohjaajana tunnettiin lähinnä nokialainen, mutta saman kumipuun oksia kumpikin.

Hyvä setti vain ja ainoastaan museaaliseen- / kotikäyttöön (kivat makuukammarissa), julkisella paikalla, muussa väärinkäytössä käyttö menee maksulliseksi ja artisti on se, joka maksaa...

Michaela (pää) ei kuulu kauppaan.

http://poliisimuseo.virkapukuhistoria.fi/

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
139 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2020 16:20
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.