Tuote on myyty käyttäjälle hmahtyl1 hintaan 67 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta.  Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tavaroita! Ltk 2019/00871

Polkupyörä, Jopo, musta, pientä ruostevauriota, renkaat ovat tyhjät eikä niiden tarkemmasta kunnosta ole tietoa.

Osoitteemme on Apiankatu 5, 37600  Valkeakoski.

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytötavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 
9 §).

Yrityksen omat myyntiehdot

Huutokauppaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. 

Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä Valkeakosken poliisiaseman löytötavaratoimistosta ti kello 09 - 12 ja 13-16.15 ja ke-pe kello 09-12 ja 13-15.30 välisenä aikana (Apiankatu 5, 37600  Valkeakoski).  Maksu käteisellä tai pankkikortilla.

Sisä-Suomen poliisilaitos ei vastaa palveluntarjoajan järjestelmän toimivuudesta. Korkein tarjous on se tarjous, jonka palveluntarjoajan järjestelmä on korkeimpana hyväksynyt.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
67 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.10.2020 10:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.