Tuote on myyty käyttäjälle flower123 hintaan 361 €

Kuvaus

Huutokauppaamamme esineet ovat poliisille toimitettua löytötavaraa. Esineet myydään siinä kunnossa kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu huutokaupan lähtöhinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta.  Maksu suoritetaan noutohetkellä käteisellä tai pankkikortilla. Nouto 5 työpäivän kuluessa huutokaupan päättymishetkestä, jonka jälkeen noutamatta jääneet tavarat laitetaan uudelleen myyntiin.

Emme lähetä tavaroita!

TÄRKEÄ TIEDOTE OSTAJALLE POIKKEAVISTA MYYNTIEHDOISTA!
Poliisin haltuun jääneiden löytötavaroiden realisointiin ei sovelleta kuluttajansuojalakia, koska poliisia ei voida pitää kuluttajansuojalaissa tarkoitettuna elinkeinonharjoittajana eikä kyse ole ammattimaisesta elinkeinotoiminnasta. Huutokauppaan sovellettavat ehdot kerrotaan tämän myynti-ilmoituksen alussa ja tarjouksen tehdessään ostaja sitoutuu noudattamaan niitä (laki varallisuusoikeudellisista oikeustoimista 
9 §)

vaihteet 2 x 10, renkaat 27,5", jousitettu etuhaarukka, pikalukitusrenkaat, nestejarrut (?), Wellgo-polkimet, eturengas CST Rock Hawk, takarengas Schwalve Nobby Nic, käsijarrut toimii, valkea juomapulloteline rungossa, ohjaustangossa teksti "Tequila 35", levyjarrut, rungon koko 46 cm.

OSOITTEEMME ON URHONKATU 1.

HUOM! Huomaathan muuttuneen tavaroiden noutoajan klo 9.00 - 11.00.

Ltk 2021/02170

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
361 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2021 12:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.