Kuvaus

30-VUOTINEN SOTA 1977-2007 on 31. lokakuuta 2007 julkaistu POPEDAN viides kokoelmalevy, joka sisältää 23 Popedan kappaletta vuosilta 19772007. Vanhojen hittien ja muiden valikoitujen kappaleiden lisäksi 23 biisin kokoelmalla on kaksi uutta levytystä, kappaleet "Reino" ja "Aino".

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen 2,1 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,5 euros).  Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 2,1 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä, 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

KAPPALELISTA:

"Rock and roll" "Raakaa voimaa" (2006) "Raswaa koneeseen" "Reino" "Yö" "Tahdotko mut tosiaan" "Tää on se yö" "Repe ja Lissu" "Matkalla Alabamaan" "Kellot lyö" "Beibin kanssa Irlantiin" "Mauno and the Boys" "John Holmes" "Siankorvaa ja raanavettä" "Katsastuslaulu" "Kersantti Karoliina" "Aino" "Pohjantähden alla" "Hei mies" "Suuret setelit" "Kakskytä centtiä" "Sä lähdit taas" "Viimeiset kaupungit"

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,90 €
Sulkeutuu 11 vrk 6 h 10 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,90 € Sulkeutuu 11 vrk 6 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.