Kuvaus

Kun ostit tiettynä aikana Porsche Cayenne maastoauton uutena Porsche tehtaanmyymälästä saattoi saada mukana 50 euron arvoisen malli auton, kokonaan kirkasta metallia ja pituus on  11cm, paino 300g.  Magneetti ei tartu tähän ja pyörät eivät pyöri, vaan tämä on malli. Komeassa pakkaus laatikossa, päällä seisoo sana Cayenne turbo.  Itse en ole ostanut Porsche koskaan ja kaverilta ostin tämän pois omaan kokoelmaani aikoinaan. Taisi olla vuosi 2010. Keräily kappale, ei ole lelu. Usein tälläisia malli ja koriste autoja näkee automyymälän (uusia tai käytettyjä) vitriinissä jne.. vanhana ne ovat varsin arvokkaita. 

FUN13MZ602 Auto Maastoauto Porsche malliauto, käytetty, siisti ja mukana on tärkeä original myyntipakkauslaatikko, ihka aito keräily kappale. 

Heh heh...eri kulttuuri? Keski-Euroopan autojen myymälässä, jossa myydään vain käytettyjä autoja, oli toimisto huoneen hyllyllä iso määrä erilaisia pieniä autoja. Kysyin, kerääkö hän niitä. Kyllä, aina kun ja jos näen hauskan auto lelun tai pienoismalli auton, ostan sen heti hyllyyn omaan kokoelmaan. Suomessa se olisi osoitus lapsellisuudesta ?

Keski Eurooppa ei niin paljoa välitä siitä, mitä muut ajattelee, vaan ihmiset tekevät  niinkuin itse haluavat.

Tälläisen arvo on parempi kuin oikea auto, se nousee vuosien aikana ja voi olla 20v päästä reippaasti yli 200 euroa....jos nyt silloin vielä Euro valuuttaa on olemassa, vaan kaikki on joku elektroninen luku jossain kortissa.....ja maailman raha valuutta on Kiinan Yuan .

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

28,80 €
Sulkeutuu 19 vrk 13 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

28,80 € Sulkeutuu 19 vrk 13 h 45 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
27.4. klo 18:18
Kysymys poistettu.