Kuvaus

Portugalin kolme ensimmäistä 0 euroa kerralla

MEAB 2017-1 *                Portugal: Castelo de Guimaraes (1. julkaisu)

MENN 2017-1 *                Portugal: Castelo de S. Jorge (2. julkaisu)

MEPF 2017-1 *                Portugal: 100 Anos Aparicoes de Fatima (3. julkaisu) 

*:llä merkitty / merkityt ovat http://www.euro-souvenirscheine.de  -nettisivuston mukaan loppuunmyyty (katso souvenir banknotes, jossa luettelot maittain tai alasivu /lists.php).

Kaupan olevat setelit ovat pakkasileitä ja virheettömiä. En oikein tiedä voiko näistä käyttää nimitystä UNC, koska eihän näitä voida käyttää maksamiseen eivätkä ne siis kierrä, paitsi keräilijältä toiselle, tietenkin. Mahdollisen tekstin ja kuvan välisen ristiriidan ratkaisee tietenkin kuva. Kaupan olevat setelit ovat pakkasileitä ja virheettömiä. En oikein tiedä voiko näistä käyttää nimitystä UNC, koska eihän näitä voida käyttää maksamiseen eivätkä ne siis kierrä, paitsi keräilijältä toiselle, tietenkin. Ostamasi setelit saattavat olla ja todennäköisesti ovatkin eri sarjanumeroilla kuin kuvissa olevat. Osta heti hinnalla tarkoitan kolmen setelin sarjaa.

Postitus kirjeen hinnalla Suomeen 1,75 euroa. Postitan setelit suljinpussissa ja niitä suojaavassa pahviboxissa, jonka paksuus on selvästi alle 3 cm enkä laskuta pakkauksesta, joten maksettavaksi kuljetuksesta jää vain tuo 1,75 euroa ja lähetys jaetaan ostajalle suoraan kirjeenä kotiin.

Yleensä minulla on myynnissä useitakin kohteita, joten tutustumalla niihin ja mahdollisesti löytämällä sieltä lisää Sinua kiinnostavaa ostettavaa yhdistelen ostoksesi yhteen toimitukseen.

Myyn ulkomaille vain kun asiasta on erikseen ja nimenomaisesti sovittu. I only sell abroad when it has been separately and explicitly agreed.

0 euro nollaeuro nolla euro Portugal

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 3 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.