Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Posiform® anti-snoring tyyny auttaa kuorsaajaa nukkumaan oikeassa asennossa

Suurin osa kuorsaajista on niin sanottuja asentokuorsaajia. On tunnettu tosiasia, että oire pahenee, kun nukutaan selällään. Tämä selällään nukkumisen ja kuorsaamisen yhteys johtuu siitä, että nukkujan rentoutuessa nielun pehmytkudos veltostuu tukkien samalla ylähengitystiet. Kieli "valuu" nieluun ja estää omalta osaltaan hapen vapaan kulun ilmateissä.

Kuorsaus on jo sinällään vaarallinen ja kanssanukkujaa raivostuttava ilmiö, mutta tämän lisäksi se voi aiheuttaa terveydelle vaarallista uniapneaa. Apnea tarkoittaa unenaikaisia hengityskatkoksia, jotka johtuvat ylähengitysteiden ahtautumisesta. Myös huonot elintavat kuten rasvaisen ruoan ja päihteiden käyttö sekä ylipaino ovat omiaan pahentamaan kuorsausta ja apneaa. Molemmista saattaa aiheutua todella vakavia terveysongelmia.
 
Kokeile nukkumista ergonomisella, kuorsaajille kehitetyllä Posiform-tyynyllä. Voi olla, että elämänlaatusi paranee huomattavasti, kun heräät aamulla levänneenä!


Posiform on Sveitsissä alan asiantuntijoiden kehittämä kuorsausta ehkäisevä ergonominen tyyny. Sen idea on tukea kylkiasennossa nukkumista. Kaikki kuorsaua- ja apnea-asiantuntijat suosittelevat kylkiasentoa kuorsaajille. Asennossa pysyminen nukkuessa vain on hyvin vaikeaa - siksi kannattaa ottaa avuksi turvallinen, testattu ja hyväksi havaittu Posiform®.  

Posiform-tyynyssä on ns. keskiharjanne. Tämän korotetun keskiosan ansiosta nukkuja ei pysy selällään. Tyynyssä on erityinen muotoilu, joka tukee pään ja leuan anatomisesti oikeaa asentoa. Oikea asento rentouttaa alaleuan ja näin ylähengitystiet pysyvät avoimena, mikä on erityisen tärkeää, kun on kyse kuorsaamisesta. Kliinisissä tutkimuksissa Posiform-tyynyn on todettu vähentävän huomattavasti koehenkilöiden kuorsausta ja uniapnea-oireita.

Tyynyn koostumus ja materiaalit ovat luonnonmukaisia ja täysin turvallisia. Tämä ylellinen sveitsiläinen tyyny on valmistettu kasveista saatavasta luonnonmukaisesta, viskoelastisesta ja pehmeästä Memory-vaahdosta. Tyynyssä ei ole käytetty muuntogeenisiä elintarvikkeita. Tyynynpäällinen on hikeä hylkivää 100% puuvillaa. Muotoonsa ommeltu tyynyliina, joka seuraa tyynyn mukana, on ekologista ja samettista bambua. Tyynyn mitat ovat  55 cm x 30 cm.

Posiform-tyynylle on myönnetty Oeko-Tex® Standard 100. Tämä on turvallisen tekstiilin merkki. Jotta tuote saisi tuon tunnuksen, on tuotteen tekstiilit tarkastettava riippumattomassa tutkimuslaitoksessa, joka on mukana Öko-Tex -yhteistyössä. Turvallinen tekstiili -merkki takaa, että tuotteen pH-taso on ihoystävällinen, tuote on tutkitusti haitta-aineeton ja käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.

Haluatko sinäkin nukkua hyvin ja antaa myös vaimon nukkua? Tilaa oma tyynysi nyt!

HUOMAA, että tyyny postitetaan sinulle omassa läpinäkyvässä säilytyspussissaan (muovinen tukeva pussi, jossa vetoketju ja kantokahva). Postitustarra on teipattuna kiinni tässä pussissa.

Vastuuvapauslauseke Huomaa! Kuten kaikissa terveyteen vaikuttavissa tuotteissa ja laitteissa vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti olleet hyvin tyytyväisiä tämän tuotteen hinta-laatusuhteeseen, helppokäyttöisyyteen ja siitä saatuihin tuloksiin. Emme voi kuitenkaan koskaan taata, että kuorsaus loppuisi tai vähenisi juuri Sinun kohdallasi.

****

kuorsaus kuorsaaminen uniapnea apnea kuorsaustyyny tyyny kuorsaajalle antisnore antisnoring anti-snoring kuorsaaja kuorsaajan tyyny

 

UNEKSI2
uneksi.com

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

90 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 30.11.2017 11:27

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.