Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Joulu aiheinen posliini TUIKKU / Tuikkualusta, Halkaisija 8cm, korkeus 4cm ja paino 116g. Kaunis, ei käytön jälkiä ei halkeamia eikä säröjä.  Valmistaja Arzberg, Saksa. 

Olen AJATTOMIEN astioiden, tekstiilien ja esineiden ihailija ja kerääjä. Valikoimani koostuu pääasiassa saksalaisten posliini, keramiikka ja lasi valmistajien kuten Rosenthal, Hutschenreuther, Villeroy&Boch, AK. Kaiser tuotteista, myös Arabian ja Iittalan tuotteita.. Minulta löydät laadukkaita astioita sekä arki- että Juhlakattauksiin ja paljon muitakin keräilijöiden aarteita. RETRO - Vintage ja Shabby chic ovat myös ihailuni kohteita. Arvostan erikoisesti kaikkea käsin tehtyä luonnon materiaaleista, esim. puusta, erilaiset tekstiilit ja langat. Lisään jatkuvasti uusia tuotteita ja laajennan tarjous kohteita. 

Pakkaan hyvin huolellisesti, yksittäin kuplamuoviin ja laatikon laatikon sisälle. 

Mielellään yhdistän ostoja, postikulut painon mukaan, joten katso myös muut kohteeni.

Toimituskulut: UUDET HINNAT 01.01.2019 Posti muutti vuoden alusta lähetys mahdollisuuksia.

KIRJALLINEN TAVARA LÄHETYS: enintään 500g mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 6,50€  -  sisältää korvaus arvon 30,-€.
KIRJALLINEN TAVARA LÄHETYS: enintään 1000g mitat max. PxLxK = 90cm (mikään sivu ei yli 60cm) 9,50€  -  sisältää korvaus arvon 30,-€.
VAKUUTETTU PAKETTI: alle 2kg - mitat korkeintaan pituus x leveys x korkeus = 90cm 12,00€   -  sisältää korvaus arvon 50,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä
VAKUUTETTU PAKETTI: 2 - 5kg - mikään sivu ei yli 60cm 18,00€   -   sisältää korvaus arvon 500,-€. Lähetys luovutetaan vastaanottajalle allekirjoitusta vastaan ja voit seurata lähetystä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

8 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 12.2.2019 22:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.