Kuvaus

Aito Saksan Meissen posliinitehdas ja heidän kannu jostain 1910-1930 vuosilta. Kannu on 18,5cm korkea ja painaa 393g.  Kannussa on ollut kultaus ja se on ajan saatossa  kulunut.... Kannu on ehjä, mutta ei ihan.... Kannun kansi on kahdella sisäpuolella olevalla sivunastalla, joka esti aikoinaan, ettei kannun kansi tipahda kahvin/teen kaadon aikana pois paikoiltaan. Toinen näistä sivulle päin töröttävistä nastoista on poikennut ja on siis rikki, kannen sisäpuolen nasta ! Kannen itse nuppi on ehjä. Käyttöä ei moinen haittaa ja se ei näy ulospäin. Pakko on kuitenkin kaikki pikkuiset negatiiviset asiat kertoa, kyseessä on kuitenkin ihka aito MEISSEN ja markkina-arvo tässä kunnossa on reippaasti yli 60 euroa.
Mikäli haet kiinnostavaa arvokasta entisöinti projektia, tässä on sellainen. Aito vanha Meissen on jo sinällään arvokas kohde, kultauksen kuluminen ja kannen toisen haittanastan puuttuminen laskevat arvoa. Ne voidaan korjata. 

A20FB302 Meissen kannu, antiikkia. Meissen on aivan jokaiselle varma käsite parhaasta posliinista !  

Edullinen, markkina arvo on noin 60  euroa ja yli.  Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille,  (oli ennen nimeltään Sampo pankki, mutta liki kaikki myydään nykyään ulkomaille.)    

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

37,88 €
tai
Sulkeutuu 86 vrk 21 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

37,88 € Sulkeutuu 86 vrk 21 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.