Kuvaus

Balettitanssija ..

belgia
Kortit omista kokoelmista, suurin osa väliltä 1978-1989, mutta ei kaikki. Kortit eivät ole uusia, ja jotain jälkeä, pientä kulumaa, pientä taitosta tms VOI jossain olla. Huomioi tämä. Mielestäni kuitenkin varsin hyväkuntoisia. Koeta katsoa kuvat tarkkaan. Jos jotain isompaa on, mainitsen erikseen.

Kohteita postitetaan yhtenä vaihtuvana arkipäivänä joka viikko - yleensä keskiviikkona, mutta voi siis olla mikä tahansa muukin arkipäivä - . Tuolloin lähetetään aina kaikki ne joiden maksut ovat edellisenä päivänä näkyneet tililläni.


Toimituskulut:

Postin kulloisenkin hinnaston mukainen postimaksu + lähetyskertakohtainen 1,5€ lähetyskulu sen lisäksi.
- Ilmoitussivulla 'toimituskulu'-kohdassa näkyvä määrä EI ole todellinen kulu, vaan se on aina tuossa äsken ilmoitetun mukainen. Näin lähinnä sen vuoksi, että postin hintojen korotustahti on lähinnä naurettavaa, eikä senkään vuoksi kiinteää kulua voi ilmoittaa, eikä myöskään em toimitusKERTA -kohtaisen kulun vuoksi.

- Lähetyskerrassa voi olla yksi tai monta ostettua kohdetta, huudettua tai muuten, ja tulee vain yksi 1,5€ lähetyskulu todellisen postikulun lisäksi.
(Lähetyskulu on todellisten postilaatikkoon viennin bensakulujen ym edes osittaista kattamista varten.)

­HUOM HUOM HUOM ! LISÄYS / MUUTOS: NYT JOULUKUUN AJAN edellä kuvauksessa mainitun LÄHETYSKERTAkohtaisen toimituskulun saa HALUTESSAAN ( tämä on vain vaihtoehto, jos niin itse haluat ) kokonaan pois, jos vastavuoroisesti POSTIMAKSUN LISÄKSI hankkii minulta yksi yhteen, postin hinnoilla, vain 10 kpl käyttämättömiä ikimerkkejä. Eli 10 x 1,6 euron merkkejä, 16€. En niistä tienaa senttiäkään, (päinvastoin, koska poistan lähetyskertakohtaisen 1,5€ toimitusmaksun.) etkä sinä häviä, koska samalla hintaa joutuisit ostamaan postista. Kyse on vain siitä että vastavuoroisesti autat pikkuiselta osin pienentämään merkkivarastoani. Tämä siis vain vaihtoehtona, voit myös maksaa normaalin 1,5€ per lähetyskerta postimaksun lisäksi, jos ennemmin niin haluat­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,10 €
Sulkeutuu 91 vrk 3 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,10 € Sulkeutuu 91 vrk 3 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.