Kuvaus

Saksalainen postikortti vuodelta 1939 ja natsi puolue juhlii... he myivät juhlamerkkiä, joka on tässä kuvattuna. Alaston maanviljelijän tytär siinä loikoo ja sylissä on viljatähkää, jalkapäässä viinirypäle terttuja ja lapsi leikkii humala lehdillä. Kaiken yllä on kotka lintu, jonka kynsissä on seppele ja hakaristi... 

Puolue ymmärsi arvostaa maanviljelyä , kortin koko 15x10cm ja takana on postimerkki painettuna valmiiksi ja maan johtajan kuva. Maan johtaja oli syntynyt Itävallassa ja hän oli pyrkinyt taidekouluun, mutta ilman taustatukea hylättiin. Saksassa hän joutui vankeuteen ja kirjoitti kirjan, jossa kertoo, jos pääsen valtaan, hyökkään isoon idän kommunistivaltioon...Saksa oli yhä heikko ja mieliala oli matalalla, eikä voinut edes kuvitella, että Ranska ja Britannia julistavat heille sodan ja meno kohti itää, kompastuu siihen...Neuvostoliitto on kiitollinen näille kahdelle poikkiteloin oleville maille, sillä muuten olisi hyökkäys kohti itää tapahtunut paljon aikaisemmin....jo pitkät ajat oli Atlantin takana iso valtio päättänyt, että noin etevä teollisuuskansa pitää eliminoida pois kilpailemasta rahasta, eli Saksalla oli vihamies....joka oli ahne rahalle....oliko Saksan johdossa Hitler tai Jänö-Jussi , kohtalo oli päätetty jo aikaisemin ja pitkänmatkan suur-pommituslentokoneita alettiin valmistaa jo vuonna 1931. 

MIL23AP206 Kortti v. 1939 

Idän jättivaltakunnassa huseerasi Mr. Stalin, hän ei ollut mikään  tyhmä tai heikko, hän oli Gruusiasta eli nykyisin sanomme saman valtion nimen  näin : Georgia. 

Hauska pikku uutinen vuoden 1939-1945 sodasta julkistetut valokuvat olivat nykytutkimuksen mukaan 90% vääriä, usein kuva oli väärennös tai kuva ei esittänyt sitä, mitä sen sanottiin esittävän... sodan ensinmäinen uhri on aina totuus. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 13 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,50 € Sulkeutuu 27 vrk 13 h 19 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.