Kuvaus

Tämä on postikortti toiselta puolen ja on repäisty aikoinaan irti saksalaisen nuoren naisen kalenterista vuodelta 1920. Painotalo on perustettu vuonna 1890 ja he painoivat tämän kortin vuonna 1919?
(Vuotta 1920 varten)
Musta figuuri kuvaa naista ruusuaikana. Nainen on pukeutunut senajan tyylin mukaisesti.
Kaunis kuva ! Romanttinen ja eroottinen. Koko 145x90mm, yksi alakulma hieman taittunut. Postikortti käyttämätön, ja  on siis 98 vuotta vanha!  Laita tämä raamiin ja seinälle? Kopioi suurenmaksi? Käytä mielikuvitusta, tyylikäs kaunis ajatus naisesta liki 100 vuoden takaa, anna sen ajatuksen yhä elää!
PK30JA204  Postikortti, kernaasti yhdistelen huutoja. Uskomattoman halpa vanha postikortti, jollekin tunteikkaalle taide sielu ihmiselle antakoon inspiraatioita ja halua elää.  Kohde on Hampurissa, Saksa. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu! Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!

 Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja mielelläni meilaan lisäkuvia, jolloin saat varmuuden siitä, että kohde on toiveidesi mukainen.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, tietysti kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, sillä on paljon kuluttajia, jotka eivät osta milloinkaan  tavaraa näkemättä ja kokeilematta sitä.

 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !!! Arvoisa huutonettiläinen, minulla on tyrkyllä yli 100 tavara  ja SUOSITTELEN, että katsot myös, onko niissä mahdollisesti jotain, mikä tulisi ehkä samassa paketissa.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

1,27 €
Sulkeutuu 22 vrk 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,27 € Sulkeutuu 22 vrk 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.