Kuvaus

Postimerkki, mikä sopii vaikka tauluksi lasiraameihin lentokone ilmailu pilot lentäjä ihmiselle. Saksan Posti julkaisi erikois postimerkin vuonna 2004 ja se kuvaa DORNIER Do X lentokonetta ja ilmailun historiaa. Lentokone oli ambifiokone, saattoi laskeutua veteen ja oli tehokas, paljon aikaansa edellä ja jo vuonna 1930.     Saksa oli ilmailun edelläkävijä maa, Dornier lensi mm. ympäri New York vapaudenpatsaan, laskeutui Rio de Janeiron lahteen, siipien  kärkiväli 48m....se oli selvästi isompi, kuin muut lentokoneet. Matkanopeus 175km/h.

Monet maat julkaisivat siitä postimerkkejä. Suunnittelija oli Mr. Claude Dornier (1884-1969) hän oli saksalainen nero ja myös 2. Mailmansodassa oli hän eräs "aivo" ja Saksassa riitti älykkäitä suunnittelijoita ja aivoja oli koko Saksassa omasta takaa paljon....  Vanhassa 1930 rakennetussa Dornier matkustamossa oli mukavat tilat, jopa aito persialainen matto. ( Nykyään on maan nimi IRAN, ennenmuinoin Persia.) 

Kaksisivuinen lehtinen on 30x21cm ja yhdellä sivulla on neljä aitoa postimerkkiä vuodelta 2004, leimattuna Berlin Zentrum.  Kaunis ja erikoinen koriste keräilijälle, myös militaari armeija ase ja sota alan ihmiset voivat kiinnostua.

BRF13AP501a Postimerkki 4 kpl ryhmä ja esite original ! Yhdistelen myös huutoja, kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan silloin kysy tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Usein tavara on maannut laatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,98 €
Sulkeutuu 2 vrk 12 h 18 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,98 € Sulkeutuu 2 vrk 12 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.