Kuvaus

C.K. PRAHALAD & M.S. KRISHNAN

Innovaation uusi aika

TIETOSANOMA 2011

Sidottu, kovakantinen ja kuvakannellinen kirja. Sivut ja kannet siistit ja hyväkuntoiset, ei merkintöjä. Postikulut 3,50 € ostajalle.

Innovaation uusi aika on strategisen liikkeenjohdon kansainvälisesti arvostetuimpien asiantuntijoiden terävä analyysi siitä, miten yritykset voivat johtaa asiakaslähtöistä arvon luomista ja viedä sen aivan uudelle tasolle. Tässä kirjassa C. K. Prahalad ja M. S. Krishnan paljastavat puuttuvan linkin strategian ja sen toteuttamisen välillä. He kertovat, miten yritykset pystyvät organisatorisia kyvykkyyksiä rakentamalla saavuttamaan ja pitämään yllä jatkuvaa muutosta ja innovaatioprosessia.

Tämä teos osoittaa, että mahdollisuudet arvonluomiseen ja kasvuun alalla kuin alalla ovat kiinni siitä, miten yritys pystyy hyödyntämään globaaleja resurssiverkostoja ja luomaan yhdessä asiakkaiden kanssa - yksi kerrallaan - ainutlaatuisia kokemuksia. Jotta tähän päästäisiin, jokaisen yritysjohtajan ja päällikön organisaation jokaisella tasolla täytyy pyrkiä muuntamaan liiketoimintaprosessit, tekniset systeemit ja hankintaketjun johtaminen tukemaan yrityksen sosiaalisia ja teknologisia rakenteita niin, että jatkuvan innovaatioedun luominen on mahdollista. Tässä kirjassa Prahalad ja Krishnan selvittävät, miten saadaan aikaan tämä muutos, jossa IT ja johtamisrakenteet muodostavat yhtiön perustan.

Muut kohteeni näet tästä linkistä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 45 vrk 14 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

26,50 € Sulkeutuu 45 vrk 14 h 32 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.