Kuvaus

Huuettavana Prätkähiiret DVD 6 Prätkähiiret kaivoksessa. Sisältää 3 jaksoa joiden yhteiskesto on n. 66min. Criterion Limited 2006-2007.

 

sisältää:

 

Jakso 12

Prätkähiiret kaivoksessa

Palkki palkkaa pahamaisen Roihun luomaan maanvyörymän Rontin maanalaiseen laboratorioon, minkä seurauksena Rontti jää ansaan ja hänen tutkimustyönsä on päätymässä rikollisten käsiin. Prätkähiiret joutuvat revittämään kaasu pohjassa pelastaakseen Rontin ja hänen työnsä ennenkuin Palkki ja kissatronilaiset saavat saaliin tassuihinsa.

 

Jakso 6

Puun ja Rumpin välissä

Rami Palkki lähettää Uudistajansa Arktisen Luonnonsuojelualueen yläpuolelle yrittäessään muuttaa alueen Palkin Huvipuistoksi! Prätkähiirien on estettävä Palkin ilkeä suunnitelma ja suojeltava tätä aluetta päihittämällä maailman paras motocrosspyöräilijä radalla, joka puristaa mehut ulos erinomaisistakin motoristeista!

 

Jakso 21

Pommi

Prätkähiiret saavat huomata, että he eivät ole ainoita, jotka etsivät tetrahiilivetyjä, kun he kohtaavat sivstyneen ja lempeä-äänisen lumimiestyypin olennon nimeltä "A-pommi". Mutta ehtivätkö Prätkähiiret pelastamaan A-pommin perheen ja saamaan Uudistajan valmiiksi?

 

Levyssä pari naarmua, mutta jaksot näkyivät moitteettomasti, juuri kun lävitse katselin. Eiku Huutamaan!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3,50 €
Sulkeutuu 1 vrk 22 h 25 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3,50 € Sulkeutuu 1 vrk 22 h 25 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.