Kuvaus

Hyvin hommansa hoitava puhdistussuihke LCD-näytöille tai vaikka auton lasien sisäpintoihin. "Supsutusperiaatteella" ilman ponneainetta toimiva pumppupullo, jonka saa käytettyä tyhjäksi asti ja josta tulee kertapainalluksella sopiva annos. Pari vuotta varastossa lojuneita pulloja, mutta ei parasta ennen -päiväyksiä, joka selittynee sillä, että ei sisällä karkaavaa ponneainetta eikä voimakkaasti haihtuvia liuottimia. Toimivia tuotteita, itselläkin päivittäisessä käytössä.

Mieto, etanolipitoisuus 5-10%, joten tällä ei lähde maalit putsattavasta pinnasta. Ei-tulenarka ("non-flammable"). 

Käytön aikana muistettava, että ainetta suihkutetaan joko rättiin - tai ohjeiden mukaan kevyesti näytön pinnalle - mutta nestettä ei tietenkään saa päästää valumaan muovien alle elektroniikkaosiin. Käytännössä kevyt suihkaus näyttöön ja kohtalaisen ripeä pyyhintä mikrokuituliinalla hoitaa homman siististi ja ilman valumismurheita. Ymmärrettävästi toistuva hinkkaaminen näinkin miedolla (5-10%) etanolipitoisella puhdistusaineella voi silti ennen pitkää vaurioittaa esim. heijastamattomia pinnoitteita, joten järjen käyttö tässäkin on suositeltavaa.

Googlettamalla EAN-koodilla 6417128100774 näkee, että normaali hintataso on kympin luokkaa per pullo, joissain liikkeissä enemmänkin.

Postitus 5,90 eur kappalemäärästä riippumatta, joten kannattaa joko tilata isompi läjä kerralla tai sitten vain lisäillä pullo tai pari muiden huutojen mukaan samoilla posteilla. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 100 vrk 22 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.