Tuote on myyty käyttäjälle Titanite-Shard hintaan 20 €

Kuvaus

Uusi ja muoveissa. Sisältää pelit Metal Gear Solid 2 Sons of Liberty ja Metal Gear Solid 3 Snake Eater. Molemmat pelit latautuvat suoraan cartilta, eikä network-downloadeja tarvita.

Ostajalle pakkaus/postikuluja 2 eur. Raha tilillä -> Peli postiin. Maksutiedot vakioviestissä. Nouto ainoastaan kotiosoitteestani onnistuu myös (Helsinki, 00120).

HAKUSANAT: PLAY STATION GAME PSV SONY PLAYSTATION MGS KONAMI

----------------------------------------------------------------------------------------

Kohteissani paljon pelejä myynnissä eri konsoleille ja pc:lle. Myös välillä cd-levyjä ja DVD-elokuvia ja -sarjoja yms. Tsekkaa loputkin :] Jos ostat useamman kohteen, niin postikuluja voidaan yhdistellä yhdessä näin sopimalla. Kirjepostina toimitan kaksi max. DVD-kotelon kokoista kohdetta 2 euron postikuluilla, mutta tällöin ilman kuplamuovia että mahtuupi luukusta (A5-kuori). Muuten pakkaan aina kuplamuoviin, ellei ole jotain erikseen mainittu. Myös huutopaketit ja automaattipaketit onnistuu. Myös nouto onnistuu, kunhan sovitaan sopiva aika (Uudenmaankatu, Helsinki). Olen pelikeräilijä ja pyrin pitämään pelien hinnat yleisesti toteutuvien keskiarvohintojen mukaisina ja toisinaan lähtee huomattavasti halvemmallakin :] Jos ostamassasi kohteessa on jotain vikana, niin ole reippaasti yhteydessä! Huom, en ole yritysmyyjä, vaan ihan tavallinen dude :]

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2018 22:18

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.2. klo 13:15

Lähtisikö peli matkaan 15€ + postit?

10.2. klo 14:35

Kiitokset tarjouksesta. Pidän kuitenkin tällä erää nykyisen hinnan