Tuote on myyty käyttäjälle StarKM hintaan 25 €

Kuvaus

Levyssä vain muutama hento pintanaarmu ja toimii hyvin. Kannet ja ohjekirja ok kunnossa. Ohjekirjan takakannessa vähäistä kulumaa yläreunassa. Ohjekirjassa ja kansissa myös suomea. PAL-versio, eli toimii eurooppalaisessa konsolissa.

Ostajalle pakkaus/postikuluja kirjepostina 2,5 eur. Raha tilillä -> Peli postiin. Maksutiedot sähköpostiin saapuvassa vakioviestissä. Myös MobilePay ok. Ei noutoa.

HAKUSANAT: GAME SONY PLAYSTATION II APINA

----------------------------------------------------------------------------------------

Kohteissani paljon pelejä myynnissä eri konsoleille ja pc:lle. Myös välillä cd-levyjä ja DVD-elokuvia ja -sarjoja yms. Tsekkaa loputkin :] Jos ostat useamman kohteen, niin postikuluja voidaan yhdistellä yhdessä näin sopimalla. Kirjepostina toimitan kaksi max. DVD-kotelon kokoista kohdetta yksillä 2,5 eur postikuluilla, mutta tällöin ilman kuplamuovia että mahtuupi luukusta (A5-kuori). Muuten pakkaan aina kuplamuoviin, ellei ole jotain erikseen mainittu. Myös huutopaketit ja automaattipaketit onnistuu. Ei noutoa, ainoastaan postitus. En ole yritysmyyjä. Olen pelikeräilijä ja pyrin pitämään pelien hinnat yleisesti toteutuvien keskiarvohintojen mukaisina ja toisinaan lähtee huomattavasti halvemmallakin :] Jos ostamassasi kohteessa on jotain vikana, niin ole reippaasti yhteydessä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2019 11:37
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
10.4. klo 11:28

Eli siis olet testannut pleikkarilla että peli toimii? Ja onko yhteydenpito vain sähköpostilla?

10.4. klo 11:35

Morjens! Juu, tämä on ihan oman kokoelman kappale ja tätä on jonkin matkaa pelattu. Jos on tarpeen olla yhteydessä puhelimitse, niin toki sekin käy.