Kuvaus

Loistava kuntoiset kolme GTA:ta Pleikkari 2:selle

Grand Theft Auto III (lyhennettynä GTA III tai GTA3) on DMA Designin ja Rockstar Viennan kehittämä sekä Rockstar Gamesin julkaisema Grand Theft Auto -pelisarjan kolmas osa. Peli julkaistiin vuonna 2001 PlayStation 2:lleXboxille ja Microsoft Windowsille sekä vuonna 2011 Mac OS X:lle. Xbox-versio on julkaistu Grand Theft Auto: Double Pack -paketissa yhdessä Grand Theft Auto: Vice Cityn kanssa. Peli julkaistiin iOS:lle ja Androidille syksyllä 2011. Peli julkaistiin myös PlayStation Storessa PlayStation 2 -klassikkona vuonna 2012.

Peli oli alun perin tarkoitus julkaista jo syyskuussa 2001, mutta sen julkaisu viivästyi syyskuun 11. päivän iskujen takia. Peliin tehtiin viime hetken muutoksia, siitä poistettiin WTC-torneja muistuttavat rakennukset ja poliisiautojen värit muutettiin.

Grand Theft Auto: Vice City on Rockstar Gamesin kehittämä ja julkaisema Grand Theft Auto -pelisarjan videopeli. Pelin tavoitteena on kerätä rahaa ja omaisuutta suorittamalla erilaisia tehtäviä ja rikoksia. Peli on herättänyt huomiota väkivaltaisuudellaan ja monilla Rockstar Gamesia vastaan nostetuilla syytteillä ja oikeudenkäynneillä. Pelin PEGI-ikäraja on 18+.[2] Peli julkaistiin joulukuussa 2012 myös iOS- ja Android-laitteille.[3] Vuonna 2006 julkaistu Grand Theft Auto: Vice City Stories sijoittuu samaan kaupunkiin, joskin kaksi vuotta ennen Vice Cityn tapahtumia eli vuoteen 1984.

Grand Theft Auto: San Andreas on Rockstar Northin kehittämä ja Rockstar Gamesin julkaisema toimintaseikkailupeli, joka on viides osa Grand Theft Auto -pelisarjassa. Peli julkaistiin alun perin vain PlayStation 2:lle lokakuussa 2004, mutta kesäkuussa 2005 siitä julkaistiin versiot myös Microsoft Windowsille ja Xboxille. Lokakuussa 2008 pelistä julkaistiin ladattava versio Xbox 360:lle.[2] Myöhemmin se on julkaistu myös Mac OS X:lle, ja joulukuussa 2013 peli julkaistiin AndroidilleiOS:lleWindows Phonelle ja Amazon Kindlelle.[3]

GTA: San Andreas herätti runsaasti ennakkokohua pelialueen laajuudellaan ja simulaatiomaisuudellaan. Päähahmoa voi esimerkiksi muokata ulkonäön osalta käymällä kuntosalilla ja ostamalla uusia vaatteita, tatuointeja, koruja ja kampauksia. Huomiota sai myös Hot Coffee -modi, jolla sai avattua pelissä olevan pornografisen minipelin. Minipeliä ei ollut tarkoitus olla julkaistussa pelissä, joten Rockstar Games julkaisi erillisen sivun päivitykselle, joka estää minipelin avaamisen.

Katso myös muut kohteeni! Image result for clipart

Löytyy paljon videopelejä uutta, vanhaa, retroa, tulevaa, käsikonsolia, tietokonetta:

Nintendo

Virtual Boy/Gameboy/Color/Advance/Ds/3ds/Lite/Dsi

Nes/Snes/Saturn/N64/Famicom/Gamecube/Wii/WiiU/Switch

Xbox

Xbox360/Xbox One/X/Elite

Playstation

Ps1/Psx/Ps2/Ps3/Ps4/Ps Vr

PC

Windows/Microsoft/Apple/Sony/Samsung

Elokuvia:

Lasten, Draama, Toiminta, Kauhu, Tieteiselokuva, Sci-fi, Komedia, Erotiikka, Anime, Dokumentti, Kotimainen, Ulkomainen

Kirjoja:

Bestselleri, Uutuus, Vanha, Koulu, Aku Ankka, Dekkari, Trilleri, Elämänkerta, Muistelma, Historia, Musiikki, Seksi, Ruoka, Juoma, Manga, Psykologia, Terveys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 76 vrk 14 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

80 € Sulkeutuu 76 vrk 14 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 30.9. klo 20:39

Moi! Sattuisko sulla olla myynnissä Drakengard 2? :)
Edit. Okei kiitos kumminkin!

30.9. klo 16:28

Ei valitettavasti tällä hetkellä