Porin Videodivari
yli 15000 erilaista elokuvaa, elokuva- peli- aiheisia figureita, mukeja ym. keräily / koriste tuotteita. toimituskulut A=3€ , B=5,95€, C=6,95€, D=7,95€, Avoinna .Ma-To 10-17, Pe 10-18 La 10-15 ,

Kuvaus

GRAND THEFT AUTO 4    18 - ikäraja        A1 - POSTITUSKOKO    toiminta ammunta ajo        (2 351)            PELIT    PS3        k    GTA IV sijoittuu Liberty Cityyn vuonna 2007, jota on laajennettu hyvin paljon verrattuna GTA III:ssa olevaan Liberty Cityyn.
 
Grand Theft Auto IV:ssä Rockstar on käyttänyt pohjana New Yorkia ja osaa New Jerseystä. Kartta on pienempi kuin San Andreaksessa, mutta huomattavasti yksityiskohtaisempi.
Lähde: VPD Tikkurila
Päähenkilönä toimii Niko Bellic, joka on Itä-Eurooppalainen maahanmuuttaja. Hän päätti lähteä lähteä Liberty Cityyn serkkunsa Romanin vuoksi.

Liberty Cityn kaupunkissa suoritat haastavia tehtäviä joita pomosi antaa sinulle. Täysin vapaa maailma, jossa erilaisia kaupunginosia, ihmisiä ja tehtäviä. Kahaa eri ajoneuvoilla (mm. auto, vene, moottoripyörä, kuorma-auto), kuuntele loistavaa musiikkia, suorita erilaisia tehtäviä, pidä hauskaa kavereiden kanssa tai ota vaikkapa nyrkkitappelu kadulla.

Käytössäsi on erilaisia aseita, kännykkä ja autoissa GPS, joita voit hyödyntää tehtäviä suorittaessasi.
Peli sisältää runsaasti mm. väkivaltaa ja ammuskelua.

Edellisissä GTA peleissä jouduit toteuttamaan kaikki ohjeet hyvinkin tarkasti päästäksesi eteenpäin, mutta uusimmassa Grand Theft Auto 4:ssä näin ei ole. IV:ssä voit itse päättää miten kulutat aikaasi.

GTA 4:ssä Rockstar antaa pelaajilleen enemmän vapautta, valinnanvaraa ja enemmän vaikutusmahdollisuuksia kohtalonsa suhteen. GTA IV:n tarina on rakenteeltaan täysin erilainen edeltäjiinsä verrattuna, koska voit pelata sen "läpi" monilla eri tavoilla. 

Rockstar on käyttänyt peliä tehdessään apunaan rikosasiantuntijoita ja entisiä poliiseja. Moottoripyörillä pääsee taas ajelemaan.

Vanhoissa versioissa olleet häiritsevät lataustauot on nyt saatu poistettua.

GTA IV:n moninpeli sisältää muun muassa 15 pelimuotoa, jopa 16 pelaajan moninpelin sekä pelihahmot, joita voidaan kustomoida laajasti muokkaamalla muun muassa sukupuolta, syntyperää, hiustyyliä sekä vaatetusta. Pelimuodot ulottuvat perinteisistä tappomatsivariaatioista ajokilpailuihin ja lynkkaustehtäviin. Lisäksi eräs yksinpelitehtävä tukee yhteistyömoninpeliä, jossa neljän pelaajan on yritettävä saattaa SWAT-tiimin jahtaama rikollispomo turvallisesti määränpäähän.

Moninpelissä ei ole erillisiä kenttiä, vaan toiminta tapahtuu yksinpelistä tutussa kaupunkimiljöössä. Niille, joita aseiden alituinen pauke ei jaksa kiinnostaa, moninpeli sisältää ilmeisesti myös vapaamuotoisen tilan ympäristön tutkiskeluun.
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------VAKIOTEKSTI KAIKILLE KOHTEILLE:

Tällä hinnalla vain huutonetissä, liikkeessä eri tarjoukset ja hinnat, nouto ja maksu mahdollinen liikkeestä, huuda tuote ja ilmoita sähköpostilla noudosta. 

DVD / BLU-RAY / PELIT
Painamalla Osta heti tuotteen sitoudut sivuston käyttöehtoihin ja vakuutat olevasi ikärajaan sopiva.
ostaminen alaikäisiltä on kielletty. JOISSAKIN KANSIKUVA SAATTAA OLLA ERILLAINEN KUIN KUVASSA. Katso maa koodi, sillä kiellelä kannet, -FI- versio voi olla nordic kansilla, Peleistä voi olla platinum,classic,ym.
ELOKUVISTA ULKOMAAN VERSIO -SV-=ruotsi -GB- = Englanti -US- =usa. -HK-=aasia ULK=ulkomaalainen..
HYVÄKUNTOISIA JA TOIMIVIA (jos vikoja ilmenee ota yhteyttä sähköpostilla) 
K=käytetty, vuok=vuokra käytöstä poistettu versio, lukee jossain kohtaa kantta, vuokra tai rental, pahvi=pahviset kannet, levyn kokoiset,leffapokkari
 (kuntoluokka hyvä = toimivia, joitain käytön jälkiä voi olla, vuokra versioissa voi olla vähän enemmän jälkiä, tarroja ym. kulumaa)
-UUDET DVD/BLU-RAY:t muutamia voi olla ilman muoveja jos on viimeinen kappale myynnissä
(aikuis K18 elokuvat lähes kaikki luokittelen hyväksi vaikka olisi uusi kun otamme levyt erikseen kotelosta)
 (kuntoluokka hyvä = toimivia, joitain käytön jälkiä voi olla)

FIGURIT / KORISTEET ym.
Osassa kuvissa sinistä taustalla, blu-ray kotelo koko vertailuksi tai tulitikku aski

HUUTOHINNAN LISÄKSI  TOIMITUSKULUT (paketit matkahuollon ja kirjeet postin kautta) 
Pitkien aukiolojen takia postikulut voivat muuttua ajankohtaiset Postikulut näet tuotteen yläpuolella logon vierestä esittelytekstin lopusta, sekä kohteen sulkeuduttua saat vakioviestin siinä myös postikulut.
A= kirjepostikulu, normaalikokoiset pelit / dvd / blu-ray.t , yleensä 2 tuotetta mahtuu samaan kuoreen.
(postituskoko A1 = mahtuu 2 samaan kuoreen  A2 = vain tämä mahtuu yhteen kuoreen)
B=huutopaketti 1 kg asti,.
C=huutopaketti n.10kg asti, 
D=huutopaketti n.35kg asti, 
(kohteessa ilmoitettu minimipostikulu, pakkaan tuotteet mahdollisimman hyvin, jos haluat tuotteisiin enemmän pehmykettä suojaksi niin maksa seuraavan hintaluokan postimaksu,kirjeistä ei seuranta koodi, kaikista paketeista saat seurantakoodin)
En vastaa kuljetuksen aikana rikkoutuneista / hävinneistä tuotteista., palautuksista postimaksun maksaa ostaja.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI.
Kerään useamman huudon samaan pakettiin.

RAHAT TILILLE,
tilinumero löytyy  sähköpostiin tulevan huutokaupan sulkeutumis ilmoitus viestin lopusta
Myyjän vakioviesti

POSTI TUO
Kun suoritus näkyy ilmoitan sähköpostilla kun tuote pakattu  ja viedään heti seuraavana postin aukioloaikana postiin.
Huutopaketeista lähetän myös seurantakoodin
Saan osoitetietosi huutonetistä varmista että ovat ajantasalla.

NOUTO LIIKKEESTÄ: ilmoita sähköpostilla ja tuomme tuotteen toisesta varastosta, ilmoitamme sähköpostilla koska tuote noudettavissa.

PORIN VIDEODIVARI
Liisankatu 10
28 100 PORI
porinvideodivari@saunalahti.fi
02-6378726

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 14 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

8,50 € Sulkeutuu 19 vrk 14 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.