Kuvaus

BLURAY KERRAN KATSOTTU JA UUTTA VASTAAVA (EI ENÄÄ MUOVEISSA KUTEN KUVISSA). ELOKUVAT TEKSTITETTY SUOMEKSI. 2 LEVYÄ.

THE STING / PUHALLUS: Seitsemän Oscarin veijarikomedia kahdesta huijarista, jotka 1930-luvun ragtime-vuosina aikovat puhaltaa gangsteripomolta omaisuuden. O: George Roy Hill. N: Paul Newman, Robert Redford, Robert Shaw.

THE STING II / UUSI PUHALLUS: Ragtime-musiikki soi taas kaupungin kattojen yllä, kun David S. Ward - joka kirjoitti myös Oscar-palkitun ykkösosan Puhallus - esittää huikean hauskan huijarikomedian! Vuosi on 1940. Charmantit pelimannit, Gondorff & Hooker, ovat juuri saaneet tietää, että kaupungin mahtavin gangsteripomo on murhannut heidän ystävänsä. Koston hetki lyö ja isku suunnataan sinne, missä se ahneella roistolla kipeimmin tuntuu: lompakkoon!

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai blu-ray-elokuvaa (sarjaa): 2,60 euroa
  • 3-4 DVD- tai blu-ray-elokuvaa (sarjaa): 5,20 euroa
  • 5-20 DVD- tai blu-ray-elokuvaa tai sarjaa: 6,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai blu-ray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 7 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 8 vrk 7 h 14 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.