Kuvaus

Puhelimen pöytäteline

Kätevä, pieni, kevyt ja helposti mukana kulkeva puhelimen taitettava muovinen pöytäteline. Voit pitää puhelinta telineessä pöydällä, voit soittaa puheluja kaiuttimen päällä ollessa tai voit soittaa vaikkapa videopuheluja tarvitsematta pitää puhelinta kädessäsi. Erinomainen myös videoitten ja elokuvien katsomiseen, puhelinta ei tarvitse pitää koko ajan kädessä. 

 

Hakusanoja: puhelimen pidike älykännykän pöytäpidike kännykän pidike kännykän pöytäteline puhelinpidike puhelinteline pöydälle kännykkäteline pöydälle puhelimen pöytäteline taitto muovi pöytäteline

Myynnissä olevat värit: valkoinen, pinkki, keltainen, sininen, vihreä, punainen ja musta jota ei ole kuvissa. Oranssin väristä ei ole!

Huudon tehdessäsi hyväksyt, että väri valikoituu sattumalta. Voit myös halutessasi huudon jälkeen esittää väritoiveen sähköpostilla ja voit saada haluamasi värin mikäli juuri kyseistä väriä on huutohetkellä saatavilla.

Tässä kohteessa toimituskulut jotka sisältävät kirjeen postimaksun ja pakkauskulut ovat 2,15 euroa. Voit ostaa niin monta kuin tarvitset ja toimituskulut ovat samat ostamastasi kpl määrästä riippumatta.

 

 

Lisäksi myytävänä on muita matkapuhelintarvikkeita kuten panssarilaseja, silikoni suojakuoria, muovi suojakuoria ja lompakkokoteloita.

OLE HYVÄ JA KATSO ilmoitukset KIITOS!

 

 

Tarjouksia ja etuja Huuto.net käyttäjille:

Bonusway - Rahaa takaisin nettiostoksista.

Bonusway on täysin ilmainen palvelu, jonka avulla voit saada rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Saadaksesi rahaa takaisin verkko-ostoksistasi sinun tulee vain muistaa kirjautua sisään Bonuswayhin ja klikata verkkokauppaan kauttamme ennen ostosten tekemistä. Itse tilauksen teet verkkokaupassa kuten aina ennenkin. Palvelun käyttäminen on ilmaista ja helppoa, eikä vaadi sinulta kuin pari ylimääräistä klikkausta.

Tämän linkin kautta pohjakassaa ilmaiseksi.

https://www.bonusway.fi/?r=3564430

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 64 vrk 12 h 35 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.8. klo 19:04

Puhelimen pöytäteline musta 1,35 € ja Apple iPhone X silikoni suojakuori 4,95 €.
Suma 6.30€ + 2 Toimituskulut = 8.30 €.

Onko Ok. ja ma laita raha heti

muokattu 21.8. klo 21:27

Myynti toimitusehtojen mukaisesti. Kohteesta näet toimituskulut, usean eri kohteen kaupoista maksetaan vain yhdet toimituskulut jotka ovat ostettujen kohteitten korkeimmat ilmoitetut toimituskulut