Kuvaus

Raija Orasen käsikirjoittama ja MTV3:lla 1993-1996 esitetty draamasarja, joka saavutti toistuvasti yli miljoona katsojaa! Nyt koko sarja yhdessä boksissa! 

Puhtaat valkeat lakanat on Raikkaan perheen tarina vaatimattomista lähtökohdista aina suomalaisen vaatetusteollisuuden suuryritykseksi. 

Tarina alkaa 1960-luvun alkupuolelta. Raikkaan perhe muuttaa vanhasta vaatimattomasta kodistaan unelmiensa Onnelaan, Raikas Oy:n pukutehdas aloittaa uusissa tiloissa ja Maire Raikas avaa muotiliikkeen. Raikas Oy kansainvälistyy, kun sen johto ryhtyy solmimaan suhteita itään.

Kuten missä tahansa yrityksessä, eletään Raikkaan suvussakin jatkuvien muutospaineiden alla. Vakavia sairastumisia tulee ja tunteet kuumenevat aika ajoin. Unelmia täyttyy mutta myös ihmiselämän rajallisuus tulee vastaan. Jotakin saadaan takaisin mutta jostain on luovuttava. Taivaanrannassa häivähtää kuitenkin aavistus valoisasta huomisesta. 

Rooleissa Miitta Sorvali, Juhani Laitala, Sari Havas, Emilia Pokkinen, Perttu Pesä, Carl-Kristian Rundman ja Ismo Apell. Mukana myös mm. Sari Siikander, Maria Kuusiluoma, Pertti Koivula sekä Markku Toikka.

DVD-boksi sisältää jaksot 1-44.

Uusi, muovissa.

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

40 €
Sulkeutuu 12 vrk 19 h 12 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

40 € Sulkeutuu 12 vrk 19 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.