Tuote on myyty käyttäjälle TL1807 hintaan 22,10 €

Kuvaus

Puinen pulmapeli. Elikkä tässä hieman haastavampi aukaistava rasia, pieni tila sisällä johon saa jotain pientä piiloon. Vaikkapa lahjaksi! Ohjeita ei tule mukaan, viime vuonna ostettu pulmapuodista ja avettu randomisti tuurilla pari kertaa. Hauskaa ja haastellista, vaatii hermoja eli tätä ei kuulu avata väkivalloin vaan salaisella avaus niksillä.

Tämä on Jean Claude Constantin valmistama pulmaboxi.
Koko: 80mm x 88mm x 49mm.
Ovh 36€

Tällä voit vaikka kosia toista laittamalla laatikon sisälle sormuksen tai synttärisankarille lahja piiloon tämän rasian sisälle (pieni kuten seteli, kolikko tms) tai sitten voit vain piilottaa tähän pienen pieneen rasiaan jotain pientä mutta tärkeää johon ei kaikki pääse käsiksi. Hyvä idea lahjaksi myös näin ilman mitään sisälle piilotettavaa mutta onhan se palkitsevaa kun ratkoo auki ja sisällä vielä lahja.

Katso myös muut kohteeni. Runsaasti kaikenlaksta halvalla. Yhdistetään postikulut jos ostat useamman kohteet.

Lisätty 17.9.2020 11:26

Huom!

Postikulut menevät sitten smartpostin pienimmän paketin mukaan 5,90€ eli tuote ei mahdu kuplamuovi kirjekuoressa kulkemaan, tuo tieto oli jäänyt vahingossa vanhasta kohteesta, pahoittelut tästä! Postikulujen hinta siis kasvaa 2,90€ vanhasta ilmoittamasta 3,00€ eli yhteensä postikulut ovat 5,90€

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
22,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.9.2020 20:33
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.