Kuvaus

Valkoiset puiset puolapuut, puusepän tekemät, 9 puolaa, joista ylin vähän ulompana "rivistä" (kuva 2), huom: puolat ovat pyöreät ja paksummat kuin monesti esim. koulun jumppasaleissa olevat soikean malliset puolat. Ulkomitat: leveys 80 cm, korkeus 210 cm. Kiinnitys tukevasti seinään (kuva 4) ala- ja yläreunoista, 6 ruuvia kussakin kiinnityskohdassa eli pysyvät kyllä hyvin paikoillaan. (Kiinitysruuvit eivät kuulu kauppaan, tarkista tarvittava ruuvityyppi seinän materiaalin mukaan.) Puolapuut on kuvan ottamisen jälkeen irrotettu seinästä. Puolapuut ovat ehjät ja käyttökelpoiset, mutta laitan kunnoksi tyydyttävä, koska on pintakolhuja ja käytössä tulleita tahroja maalissa.

Kohdetta voi tulla halutessaan katsomaan ennen päätöksentekoa ENNEN KUIN HUUDAT KOHTEEN. Laita siinä tapauksessa tästä viesti yv:nä tai kysymyskenttään. Nyt korona-aikana terveystilanne ja etäisyys huomioon ottaen.  

Tällä kohteella vain nouto Helsingin Lauttasaaresta. Noudolla ei ole kiirettä, voidaan sopia se ihan tilanteen mukaan, mutta odotan maksua viikon sisällä huudon sulkeutumisesta ja noutoa mielellään kuukauden aikana.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hakusanat: puola puut puu voimistelu kotiin   

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

75 €
Sulkeutuu 70 vrk 1 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

75 € Sulkeutuu 70 vrk 1 h 33 min
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.