Kuvaus

hyväkuntoiset levyt ( 3 kauden 1. levyssä pintanaarmua,toimii )

PULKKINEN 1
on erektiivinen suihkaus suoraan katsojan käpylisäkkeeseen. Tupla-dvd sisältää kaksinkertaisen Venla-voittajan ensimmäisen tuotantokauden jaksot. Lisäksi mukana on runsaasti ennennäkemätöntä lisämateriaalia (n. 100 min)

PULKKINEN 2
" Minä se oon semmonen mies, ettei montaa löydy. " Konserninjohtajakin sano, että oon paras kopiovastaava tällä vuosikymmenellä koko konsernissa, seittemäntoista kopioo minuutissa irtoo milloin tahansa, ja skool sille. No niin selvä, tämä ryyppyreissu oli tässä. Nyt mä meen viettään morkkista tonne huoneeseen. Kaikkea sitä tulee päissään pölistyä." Kopiovastaava tupla-dvd sisältä toisen tuotantokauden jaksot. Lisäksi on mukana runsaasti lisämateriaalia (yli 100 min).

PULKKINEN 3
"Ek sä tiedä, että onnettomuudet puretaan aina kriisipalaverissa? Jos ei niitä käy läpi, enkä mä sitä läpee tarkota, niin hirvee hirvi laukkaa sarvi ojossa mun uniin. Sinäkö sen symboliikan siitä sitten selvität? Eppäilen kyllä vahvasti" Kopiovastaava Pulkkinen 3 sisältää trilogian viimeisen tuotantokauden 16 osaa alkuperäisinä, sensuroimattomina versioina sekä Kopiovastaavan tähdittämän seikkailuelokuvan "Don't push the river". Huumori on entistä mustempaa tunkeutuen jämäkästi niin Saulin kuin katsojankin alitajuntaa.
Extroissa Making of, storyboard, hylättyjä sketsejä, Ym Kolmen levyn paketti sisältää yhteensä 445 minuttia uskomatonta tykitystä, etten paremmin sano....

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 72 vrk 8 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 72 vrk 8 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.