Kuvaus

Sormipulssioksimetri veren happisaturaation mittaamiseksi. Laite mittaa pulssin ja veressä olevan hapen määrän tarkasti sormen päästä. Helppokäyttöinen ja nopea. Happisaturaation ja pulssin seurantaan aikuisilla ja lapsilla.

Ei-invasiivista teknologiaa, joka ilmoittaa välittömän happitason. Terveydenhuollon ja kotihoidon vaatimuksiin soveltuva laite antaa tarkan ja täsmällisen tuloksen. Pieni, tyylikäs, kestävä ja helppokäyttöinen pulssioksimetri-malli tarjoaa turvallisen ja luotettavan avun. Soveltuu apuvälineeksi myös kuntoilijan harjoittelun tehostamiseen.

OLED-näyttö, kirkkaudensäätö, pariston kulumisen indikaattori, matala virran kulutus, automaattinen virran katkaisu. Pakkaus sisältää laitteen, suljettavan säilytyskotelon, kantohihnan ja paristot. CE.

Kuinka laitteella mitataan? Yksi sormi asetetaan pulssioksimetrin toiseen päähän jonka jälkeen painetaan virtapainiketta kerran laitteen käynnistämiseksi. Laite näyttää tuloksen muutamassa sekunnissa. Laitetta ei ole tarkoitettu yhtämittaiseen seurantaan, maksimikäyttöaika 30 min.

www.labtex.fi

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

39 € / kpl
Sulkeutuu 114 vrk 8 h 8 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

39 € Sulkeutuu 114 vrk 8 h 8 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.