Kuvaus

[AC0715]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

HYVÄSSÄ   ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos MIES / PSYKOLOGIA / FILOSOFIA diggareille.

HINTA TILATESSA 25,00e + PK.  -> KATSO  http://www.kirjapuoti.fi/pk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,64/category_id,37/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,1/vmcchk,1/

Martti Puohiniemi - Göte Nyman: MIES. Arvot, roolit ja tunteet  

Terävän humoristinen, mutta tiukan asiallinen kirja siitä, mitä miehen päässä liikkuu, mikä tästä on pysyvää ja mikä muuttuu ajan sekä iän myötä. Kirjassa osoitetaan runsaan ja ajankohtaisen esimerkkiaineiston avulla miehen elämän moniulotteisuus, perustellaan miehen arvomaailman piirteet, esitellään syyt, miksi mies elää yhä ikiroolien maailmassa ja kerrotaan, miksi mies osoittaa tunteensa eri tavoin kuin nainen. Tunnetut tutkijat, psykologian professori Göte Nyman ja valtiotieteiden tohtori Martti Puohiniemi avaavat kirjallaan uudenlaisen mieskeskustelun, jossa miestä ei käsitellä ongelmana vaan selitetään, mikä tekee miehen elämästä hauskaa, haasteellista ja joskus vaarallistakin. Kirja käynnistää lukijoidensa keskuudessa uudenlaisia, syvällisesti miehen maailmaa luotaavia keskusteluja ja raikastaa suomalaista mieskuvaa. Kirja rohkaisee miehiä nousemaan pirteinä poteroistaan.

1. painos

Limor Kustannus

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2007

VOITTOHUUTO ja PK. 3,50e ->  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

HUOM. PK.lla 6,95e saa toistaiseksi tulemaan 10kg tavaraa :-)

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. En ole ennustaja, enkä ole Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
tai
Sulkeutuu 94 vrk 5 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,95 € Sulkeutuu 94 vrk 5 h 20 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.