Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt huutamaan!

Komea korusetti, jossa yhteensä yli 30 korua. Paino reilut 500 g. Korujen koko vaihtelee sirosta muhkeaan, on lyhyempiä ja pidempiä ketjuja, eri kokoisia ja värisiä kiviä, kullan ja hopean hohtoa. Enimmäkseen kaulakoruja mutta yhdet hopeiset tai hopeoidut lumihiutale / tähti korvakorut (noin 25 x 15 mm) ja jokunen rannekorukin on mukana. Leveä kukka rannerengas (kuvassa keskellä) mahdollisesti hopeaa, ei leimoja, leveys noin 55 mm ja halkaisija noin 60 / 63 mm, takaa avoin. Lisätty pari tarkempaa kuvaa rannekorusta.

Kukkarannekorun lisäksi kuvan vasemman puolen hopeanhohtoinen, noin 39 cm filigraanikaulakoru (jättimäinen riipusosa noin 93 x 41 mm), oikean alakulman noin 125 cm helminauha, oikean yläkulman noin 19,5–22 cm helmirannekoru samaa sarjaa ja kuvan irtoriipukset ovat vanhoja, vihreä nahkainen kukkariipus (noin 75 x 65 mm) ja muut korut käyttämättömiä, osa patinoituneita joko tarkoituksella tai säilytyksen aikana. Joistain vanhemmista kaulariipuksista puuttuu varsinainen riipuslenkki: kolme samanlaista turkoosikivistä riipusta, noin 40 x 17 x 7 mm, riipuslenkki ylä- ja alaosassa, mahtuvat sellaisenaan riipusketjuun, helmipallo, pyöreä kullattu kukkariipus (sateenkaarikivisen viiksi riipuskaulakorun ja sinikivisen tinariipuksen välissä) ja kuvan alaosassa näkyvät kolme hopeaan vivahtavaa riipusta eivät välttämättä mahdu.

Keltainen emali kukka riipus, halkaisija noin 15 mm (keltaiset terälehdet, oranssi keskusta), on hopeinen tai hopeanvärinen, pari muuta kukkariipusta kullattuja valkoisella kivellä. Meripihkansävyinen Murano kaulakoru oikealla noin 48 cm, leveys noin 13 mm ja irrotettava Murano sydän riipus noin 50 x 30 mm, koru on käyttämätön mutta lukko patinoitunut. Pullea kultainen sydänriipus (noin 27 x 17 mm) vihreän nahkaisen kukkariipuksen alapuolella on leimaamaton ja sen verran painava, että uskon sen olevan kullattu eikä täyttä kultaa. Korut ovat pääosin korumetallia, sinikivinen tinariipus noin 45 mm, osassa kultaus tai hopeointi, joissain valmistajan leimoja.

Koko setin tai pelkän kukkarannekorun toimituskulut 7 €, osa koruista mahdollista lähettää myös kirjeenä pk 2,20 € tai 4,30 €.

Kannattaa kurkistaa muutkin myyntikohteeni: paljon kauniita nostalgisia koruja, kultaa, hopeaa, pronssia ym. t. napsunkka

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

47 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 15.12.2022 17:09
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
30.10. klo 17:09

Mitä leimoja rannekorussa

30.10. klo 19:11

Leimoja ei ole löytynyt ja siksi ei varmuutta, onko hopeaa.