Kuvaus

PUUHA-PETE  PETE PISTÄÄ JUOKSUKSI

TERVETULOA PUUHA-PETEN VÄRIKKÄÄSEEN JA JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN, MISSÄ VIISI TOIMELIASTA RAKENNUSKONETTA KAIVURI-KONE, PUSKU-PUSKUTRAKTORI, HYRRE-SEMENTTIMYLLY, ROLLE-HÖYRYJYRÄ JA NOSSE-NOSTURI AUTTAVAT PETEÄ ARKIPÄIVÄN ASKAREISSA.

SISÄLTÄÄ JAKSOT-

 

UUSI URHEILUKENTTÄ UHKAA JÄÄDÄ RAKENTAMATTA, KUN RAHOITUSTA EI SAADA KUNTOON. MUTTA ASIAT JÄRJESTYVÄT, KUN PETE PISTÄÄ JUOKSUKSI JA KONEET RYHTYVÄT VAPAAEHTOISIKSI.

PETE SAA TIETOKONEEN, JOHON HÄN TALTIOI PÄIVÄN TYÖT. MUTTA KUN RUUTU TYHJENEE, JÄÄ JÄLJELLE VAIN YKSI MAHDOLLISUUS - KAULALIINA JA PETEN MUISTISOLMU.

MONENLAISTA MERKILLISTÄ HAUSKUUTTA ON LUVASSA, KUN ROLLE TAPAA ROKKITÄHDEN. EIVÄTKÄ MUUTKAAN KONEET HALUA OLLA ROLLEA HUONOMPIA.

MUSEON JOHTAJA SUUNNITTELEE AIKA-KONETTA, JONKA RAKENTAMISEEN KAIKKI OSALLISTUVAT. KUN AIKA- KONE SITTEN SALAPERÄISESTI HÄVIÄÄ, RYHTYY MESTARIETSIVÄ VILPAS TOSITOIMIIN.

JAKSOSSA ANNI TAIDEMAALARINA KAUPUNGINTALON UUDET LAATAT TUODAAN PETEN PIHALLE. MUTTA KUN PETEN PITÄISI ALOITTAA TYÖT, HÄN HUOMAA ETTÄ LAATOILLE ONKIN KEKSITTY MUUTA KÄYTTÖÄ.

EXTRA: PÄTKIS:

1. JÄRJESTYKSEN YSTÄVÄT

2. OMA KOTI KULLAN KALLIS

VALMISTUSVUOSI 1998

KESTO 50MIN PUHUMME SUOMEA 

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 114 vrk 20 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 114 vrk 20 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.