Kuvaus

PUUHA-PETE TIILISOUVI

TERVETULOA PUUHA-PETEN VÄRIKKÄÄSEEN JA JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN, MISSÄ VIISI TOIMELIASTA RAKENNUSKONETTA KAIVURI-KONE, PUSKU-PUSKUTRAKTORI, HYRRE-SEMENTTIMYLLY, ROLLE-HÖYRYJYRÄ JA NOSSE-NOSTURI AUTTAVAT PETEÄ ARKIPÄIVÄN ASKAREISSA.

SISÄLTÄÄ JAKSOT:

PUTTE JA KODONNUT KANI-

PIKKELSIN ISÄNTÄ LAITTAA TILALLEEN SUUREN MAINOSKYLTIN JOSSA ON PORKKANAN KUVA. SAMAAN AIKAAN HERRA HISSAN KANIINI KARKAA JA SIITÄ SEURAA SUURI KANIINIJAHTI.

MUNALUSIKKA-KISA-

PIKKALAN HUVIPÄIVÄN PÄÄTAPAHTUMA ON JÄNNITTÄVÄ KILPAILU, JOHONKAIKKI HALUAVAT VALMISTAUTUA. PUTTE JA MINI HARJOITTELEVAT ROUVA KIRSIKAN MUNALUSIKKAKISAA VARTEN. MINI KÄYTTÄÄ OIKEITA KANANMUNIA JA SOTKEE KAIKKI.

TIILISOUVI-

JOS TIILISTÄ VOI OLLA HARMIA, NIIN TÄNÄÄN! KUN PETE RAKENTAA KATTOA, NIIN PUNAISET TIILET LOPPUVAT KESKEN. PANU LUPAA SOITTAA KUN TIILIÄ SAADAAN LISÄÄ. MINI TUO PAIKALLE VAHINGOSSA VIHREITÄ TIILIÄ JA ANNI EHTII LAITTAA VÄÄRÄT TIILET KATON TOISELLE PUOLELLE ENNEN KUIN NOSSE JA PANU HUOMAAVAT VIRHEEN.

SIRPALEINEN ILTAPÄIVÄ-

PETE KORJAA SABATININ PIZZERIAN SEINIÄ JA SIIHEN TARVITAAN ERILAISIA TIILIÄ. HERRA SABATINI NÄYTTÄÄ MITEN JALKAPALLOA PELATAAN. NÄYTÖSPOLKU RIKKOO IKKUNAN JA SAMALLA PETEN TIILIKASAN.

EXTRA: PÄTKIS:

1. VIKKELÄKINTTUINEN KIVI

2. PUTTE JA KÄYTÖSTAVAT

VALMISTUSVUOSI 1998

KESTO 38MIN PUHUMME SUOMEA 

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 113 vrk 8 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 113 vrk 8 h 10 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.