Kuvaus

Sukeltajan puukko on työkalu. Vedessä uhkaa sukeltajaa monta vaaraa, joista yksi on kalaverkko, siihen tarttuminen voi estää pintaan nousua. Vapautuminen vaatii nopeaa toimintaa ja kunnon terävää puukkoa, ehkä sahalaidan terällä.  Puukon kahvan päässä on vasara, koska liikkeet veden alla ovat hitaita. 

Teknistä tietoa: Pituus on 25cm, terän pituus on 13cm, terän paksuus 3mm. Valmistaja käytti nimeä Wenoka. Kahva ja tuppi ovat muovia ja tuppi on hihnat , jolloin sen voi kiinnittää käsivarteen.

Sääreen , jalkaan kiinnitettynä on puukko huonossa kohdassa sillä juuri jalka on se, mikä yleisimmin tarttuu kiinni/jää väliin. Puukko on tarpeen erityisesti henkilölle , joka ei käytä paineilmalaitteita. 

Paino on puukolle ilman tuppea 205g, terä on ruostumatonta kiilloitettua terästä. 

WF28OK901 Puukko sukeltaja mallia Skin Divers 

Tässä on yksi puukko 1960-1970 vuosilta, jolloin maailmassa jylläsi JAPANI , valmistaen kaikkea kulutustavaraa...Japani nappasi Saksalta pois kamera ja optiikka tuotteet, alkoi Nikon, Canon , Olympos,  Asahi kausi.   USA:ssa taas  menettivät viihde-elektroniikka yritykset otteensa radio ja elektroniikka tavaraan, viihde-elektroniikka alkoi tulla Japanista ja SONY  Beta videokasetti aloitti muutokset...sitten VHS Kasetit jne.

USA menetti radio-viihde-elektroniikka pelin täydellisesti Japanille.  Näihin aikoihin kun tämä puukko tuli markkinoille, huusi autokansa ; " ajat  Japanin riisikuppi autolla " ja päälle äänekäs makea nauru... tänään on TOYOTA maailman suurin ja  ylivoimaisesti varakkain autotehdas ja heidän Hybridi patenteilla valmistavat monet kilpailijat autojaan.... ilman Toyotan kehitystyötä, puuttuisi moni auto alan juttu....Oheinen puukko oli niitä ensi airuita siitä, että maailman peli tulee muuttumaan  ! Entiset valtiaat ovat marssimassa sivurooleihin, mm. Aasia ja EurAasia maat taas nousevat, 60% ihmiskunnasta asuu jo nyt Aasiassa. 

Erityisesti EU:n nykyjohto, Ursula....ajaa EU laivan köyhälään...Suomi siinä mukana. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 36 vrk 20 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

20,50 € Sulkeutuu 36 vrk 20 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.