Kuvaus

Kaveri liikuskeli Arabia alueilla ja toi puukon malliksi, millaisia aseita paikallisilla olisi, jolleivat  länsimaat ja Saudi-Arabia olisi antaneet kalliita modernia tuliaseita ja sanoneet:" Nyt Pushkii toisiin arabeihin, jotka ovat sunneja tai shiittejä !"  Suurelta osin sota Syyria Irak alueilla  ja sen tuoma kauhu, kuolema ja pakolaiset johtuvat suoraan länsimaista ja Saudi-Arabiasta, me  itse aiheutamme Saudi Arabian kanssa kaikki Lähi-idän pakolaistulvat. Näin kirjoittaa Saksan moni lehti ja kolumnisti.

No, puukko on aika alkeellinen ja ihan hyväksi sitä ei voi kehua, mutta valmistettu paikallisista halvoista saatavilla olevista materiaaleista, hyvä ettei ole Cola-purkki peltiä, vaan rautaa, magneetti tarttuu hanakasti kiinni.  ( Monikansalliset Cola-juoma valmistajat suosivat yleensä tölkeissään alumiinia, maapallon yleisintä metallia. )

Puukon pituus on 25cm ja kokonaan metallia, samoin tuppi. Terä 13cm pitkä ja siinä lienee jotain arabia tai hebrea merkkejä, tai lienevätkö sitten vain mitä lie koukeroita. Paino ilman tuppea on 116g.

WF26SP604 Puukko Arabia alueelta tuotu. Käytetty ja tyypillinen sen alueen ase , ennenmuinoin. Nykyään on alueen ihmisillä modernia aseita länsimaista merkkiä.....joku on tehnyt paljon rahaa....usein käsiaseet ovat vahvoja Saksa, Itävalta tuotteita.

Syyria Palestiina Egypti Jordania Irak jne...olivat kaikki vuoteen 1918 asti Turkin Osmanien valtakuntaa ja rauha oli maassa.

Vuonna 1918 pähkäilivät 1.Maailmansota voittajat, mitä tehdään Turkille ja toinen oli Itävalta--Unkari iso valtio....Osmaaninen valtakunta eli Turkki jaettiin ja saaliinjaossa mentiin suoria rajalinjoja, välittämättä kansoista jne... Koko jätti alue meni kahdelle valtiolle, Ranska ja Britannia, joista mm. Ranska nappasi ne maat itselleen, joista saadaan öljylähteitä, mm. IRAK  ja SYYRIA..... riidat sodat ja muut ongelmat juurtavat näistä länsimaiden keskenään tekemistä päätöksistä. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,50 € Sulkeutuu 19 vrk 28 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.