Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DVD UUSI JA MUOVEISSA. ELOKUVA TEKSTITETTY SUOMEKSI.

John Waynen Batjac-tuotantoyhtiön länkkäri lumen saartamasta farmariperheestä, jota vaanivat niin sisäiset ristiriidat kuin ovela saalistajakin. Robert Mitchum näyttelee Curt Bridgesia, yhtä kolmesta pojasta, joiden äiti on tiukka matriarkka Ma Bridges (Beulah Bondi) ja isä heikko, alkoholisoitunut ressukka.

Kun tilan karja joutuu tappajakissan saaliiksi, Bridges ja hänen kaksi veljeään Arthur (William Hopper) ja Harold (Tab Hunter) ovat pakon edessä - peto on kohdattava, jotta perheen karja voidaan pelastaa. Teresa Wright (Shadow of a Doubt) on poikien katkeroitunut naimaton sisko, ja Diana Lynn (My Friend Irma) on nuori naapuri, joka saa tilanteet kiristymään ja intohimon valloilleen perheen kriisin keskellä.

Postikulut:

  • 1-2 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 2,30 euroa
  • 3-4 DVD- tai bluray-elokuvaa (sarjaa): 4,60 euroa
  • 5-20 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,60 euroa
  • 21 – 40 DVD- tai bluray-elokuvaa tai sarjaa: 6,95 euroa

Joissain sarjoissa voi olla tilanne että niitä ei mahdu kahta kappaletta samaan kuoreen (kotelon paksuudesta johtuen). Sarjojen osalta pyritään antamaan tällöin ko. tieto kohteessa jos postitus poikkeaa näistä hinnoista (esim. kuoreen mahtuu vain 1 sarja). Kaikki elokuvat (1-2 DVD:n/levyn julkaisut) ovat sellaisia että niitä mahtuu 2 kpl yhteen kuoreen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.6.2021 21:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.