Kuvaus

TEKIJÄ: Quentin Reynold, Ephraim Katz, Zwy Aldouby
TEOKSEN NIMI: Kuoleman asiamies
Kustantaja: Karisto
Painos: 2
Painovuosi: 1961
Sivumäärä: 264
Sidostyyppi: Pehmeät ylivetokannet,
Muuta: jotka ovat räjähtäneet eli etukansi on irti ja sitä on yritetty teipillä paikata - tosin huonolla menestyksellä. Kirja on kuitenkin sisäsiisti joten toivottavasti joku saa synkästä aiheesta huolimatta tästä itselleen nautinnollisen elämyksen. Kuvitusta.

Kunto:  3,5   (K 5=uusi, K 4=erinomainen, K 3=hyvä, K 2=tyydyttävä, K 1=kehno)

PUMWÄRKET - KUUSI - OIKEA

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet. Toivottavasti luet ne, jotta homma sujuu molemmin puolin mahdollisimman kitkattomasti.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella kululla.

Voittaja maksaa tilille ja tuote lähtee – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, kulut maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että lähes kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa Postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli Postia koskevat asiat hoidat Postin kanssa. Sama koskee kaikkia tavaran kuljetusyhtiöitä.

Jos toimit nopeasti ja maksat tuotteen heti, saan sen lähetettyä viimeistään seuraavana päivänä, kun suoritus näkyy tililläni. Ensimmäisen yhteydenoton ostajalta toivon tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 20 vrk 15 h 1 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 20 vrk 15 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.