Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Ragnarök vie sinut hurjaa seikkailua, mystiikkaa, taisteluja, tiivistä jännitystä ja romantiikkaakin tulvivaan maailmaan, jollaista et ennen ole nähnyt. Se perustuu yhteen kaikkien aikojen suosituimmista online nettiroolipeleistä, joka on myrskyaallon tavoin levinnyt maailmanlaajuiseksi.

Pääosassa on nuori, maagisia voimia ja taitoja omaava nuori nainen, Yufa, joka etsii vastauksia veljensä salaperäiseen kuolemaan. Yufa saa apua etsintöihinsä lapsuudenystävältään Roanilta, mikä tulee tarpeeseen: edessä on toimintaa täynnä oleva seikkailu, jossa ystävät ovat harvassa ja viholliset ovat toinen toistaan vaarallisempia ainutlaatuisin asein, taistelutaidoin ja maagisin voimin... Ainutlaatuinen sarja kaikille itämaisten sarjakuvien ja roolipelien ystäville!

Osat 1-4
Yufa saa kuulla veljensä kuolemasta ja lähtee rohkeasti yhdessä Roanin kanssa seikkailun vaaralliselle tielle. He kohtaavat pian velho Takiuksen, joka jostain käsittämättömästä syystä pitää silmiään sidottuina. Matkalla edessä on myös taisteluita roistojen kanssa sekä tutustuminen uuteen ja yllättäväänkin ystävään, Mayaan. Kolmikko suuntaa maagiseen kaupunkiin, Gefeniin, jonka asukkaita pitää pelon vallassa lyömättömältä vaikuttava hirviö.


Extrat:
- Character gallery
- TAF 04 Trade Fair Coverage
- Interview - one of the voices


Ohjaaja: Hiroshi Watanabe
Näyttelijät: Horie Yui, Koyasu Takehito, Paku Romi, Fuchizaki Yuriko, Morikubo Shotaro, Komatsu Rika, Paku Romi, Miki Shinichiro

Kuvaformaatti: 4:3 (1.33:1)
Ääniraita: Japani - Dolby Digital Stereo
Tekstitys: Suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto: 4x24 min
Ikäraja: K-11


Tuote on uusi, avattu vaan muoveista.
Huom! Tämä on ruotsalainen versio elokuvasta, eli juoniselostus takakannessa on ruotsiksi.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.7.2018 13:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.