Kuvaus

Ragnarök vie sinut hurjaa seikkailua, mystiikkaa, taisteluita, tiivistä jännitystä ja romantiikkaakin tulvivaan maailmaan, jollaista et ole ennen nähnyt. Se perustuu yhteen kaikkien aikojen suosituimmista online nettiroolipeleistä, joka on myrskyaallon tavoin levinnyt maailmanlaajuiseksi.

Pääosassa on nuori, maagisia voimia ja taitoja omaava nainen, Yufa, joka etsii vastauksia veljensä salaperäiseen kuolemaan. Yufa saa apua etsintöihinsä lapsuudenystävältään Roanilta, mikä tulee tarpeeseen: edessä on toimintaa täynnä oleva seikkailu, jossa ystävät ovat harvassa ja viholliset ovat toinen toistaan vaarallisempia ainutlaatuisin asein, taistelutaidoin ja maagisin voimin.. Ainutlaatuinen sarja kaikille itämaisten sarjakuvien ja roolipelien ystäville!

Osat 5-8
Yufa ja Roan jatkavat tapahtumarikasta seikkailuaan ja kohtaavat matkallaan toinen toistaan mielenkiintoisempia hahmoja, joista vähäisimpänä ei todellakaan voi mainita vaarallisia hirviöitä, Bafometia. Vaikka vaikeudet ja vaarat matkalla käyvät joka hetki vaikeammiksi, pysyy Yufan tahto löytää veljensä kuoleman syy järkkymättömänä. Mutta Roanin rohkeuden ja tahdonvoiman kanssa on vähän niin ja näin..Pian edessä on myös Mayan kotikaupunki Aruberda.

4 x 24min. 2004.dvd 2006.
kieli : japani, suomitexti.


OSTAJALLE TOIMITUSKULUT

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 69 vrk 23 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 69 vrk 23 h 22 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.