Kuvaus

Kuvaus

Rahareikä kertoo nuoresta parista Annasta (Long) ja Walterista (Hanks), jotka ovat asunnonetsintäpuuhissa. Pari löytääkin suorastaan upeannäköisen kartanon kaupungin syrjästä, jota vanha miljonäärirouva on myymässä koska talossa on liian paljon muistoja. Walter ja Anna ostavat talon pilkkahintaan ja päällisin puolin kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta jo ensimmäinen yö uudessa talossa paljastaa tämän todellisen kunnon. Rappuset sortuvat, mikroaaltouunit räjähtävät, puut kaatuvat ja ovet eivät pysy saranoillaan. On siis paikallaan hommata remonttireiskat laittamaan kartano kuntoon, mikä ei ole kovin halpaa touhua ja remontti valmistuu miesten mukaan "kahdessa viikossa". Ja kun Annan entinen säveltäjäpoikaystävä palaa kuvioihin (Die Hardista tuttu Godunov), on soppa valmis nautittavaksi.

Tom Hanks esittää esikaupunkilaista Ray Petersonia, jonka suunnitelmat rauhallisesta lomasta häiriintyvät karmivan perheen muuttaessa samaan kortteliin tässä pöyristyttävässä jännityskomediassa, jonka on ohjannut Joe Dante.

Vaimonsa Carolin (Carrie Fisher) pettymykseksi Ray päättää viettää lomaviikkonsa kotona. Pian Ray joutuu vaikeuksiin naapureidensa - toisten asioihin sekaantuvan paksukaisen (Rick Ducommun), pimahtaneen ex-sotilaan (Bruce Dern) ja muissa maailmoissa elävän teinin (Corey Feldman) - kanssa. Kun lähiseudun hapannaama yhtäkkiä katoaa, alkavat naapurit epäillä eriskummallisen Klopekin perheen ränsistyneen talon kätkevän sisäänsä kauhistuttavia johtolankoja. Rynnäkkökiväärein, huipputehokkain kiikarein ja lapioin aseistautuneet miehet päättävät ottaa selvää mitä Klopekin talossa tarkalleen ottaen tapahtuu. 
Elokuvan tapahtumat sijoittuvat keskivertolähiöön, joka on kaikkea muuta kuin keskiverto. PIRU NAAPURISSA yhdistää kermakakkukomedian ja selkäpiitä karmivan jännityskertomuksen sen tyyppiseen nasevaan huumoriin, joka on tehnyt Tom Hanksista yhden aikamme suosituimmista tähdistä.

Teksti
Tanska
Suomi
Norja
Ruotsi

Ääni
Englanti (Dolby Surround)

Kuva
Widescreen 1.85:1 (anamorfinen)

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 12

  • 1 Kpl. Normaalikokoisen dvd tai cd tai Blu-Ray tai PS- pelin/leffan toimitusmaksu on 3.20 € / Kpl.
  • 2 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee yksillä postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • 3 - 4 Kpl. Normaalikokoista dvd tai cd tai Blu-Ray leffaa tulee 5.00 €:n postikuluilla samalla tilauskerralla.
  • Boxit erillishinnoiteltuja. Suuremmat määrät pakettitoimituksina alk. 5,90 €.

Mainitsen aina kohteen kunnon ja tai mikäli siitä on jotain erityistä manittavaa (esim. dvd elokuvat sisältävät suomitekstit mikäli siitä ei ole erikseen mainittu) 

!! En vastaa huutokohteeseen kohdistuneesta postin kuljetusvaurioista enkä postin kadottamista toimituksista !!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 16 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24 € Sulkeutuu 73 vrk 16 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.